søndag 24. januar 2010

Paa glass…

…har jeg naa min förste hjemmelagde bitre appelsinmarmelade…

Den er bitter, det er sikkert og visst, og trolig saa mye at jeg tenker jeg faar ha den helt for meg selv;)

Det er et par ting jeg maa merke meg bak öret til neste aar, men enn saa lenge skal jeg kooose meg med den og tenke at det smaker visst saa mye bedre med hjemmelaget enn kjöpt!

3 kommentarer:

Pia sa...

Imponerende husmorferdigheter! Vi får nå se åssen det går med valget for oss alle - alt kan vel skje. Jeg trur vel ikke at jeg klarer å hanke inn flere stemmer nå, sjøl om jeg kjører valgkamp for harde livet inne i bloggen min;)
Heklelua du spurte om har jeg IKKE hekla sjøl, nei! Har kjøpt den fra en Etsy-butikk, link ligger inne i bloggen min.
Ha en flott kveld!

Inger-Lise sa...

Den ser jo kjempe lekker ut! Den vi laget var nesten litt for sur for meg, men som du sier hjemmelaget er jo GODT, så jeg liker den egentlig bedre for hver gang jeg smaker den. :-)
Så stas med gutten som kunne stå selv! Lauritz driver med det samme for tiden. Særlig om han holder en leke el.l kan han stå leeeenge før han kommer på at han ikke holder seg fast i noe og setter seg ned. Hi hi.. Det var faktisk sånn Kasper lærte å gå. Han holdt seg fast i en fluesmekker og tusla av gårde, ha ha...
Skjønner ikke helt hvor helgen har blitt av... Håper dere også har hatt en bra helg :-) klem

Tonemor Lindmussen sa...

Mmm dette så godt ut! Du er flink gitt! Det er utvilsomt bedre med hjemmelaget syltetøy og marmelader ja - og da kan man jo styre hvor søtt eller bittert man vil ha det.

Ha en super dag og kose deg med marmeladen - lady marmelade - ha ha ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails