onsdag 13. januar 2010

Trening:)

Da var treningspasset over og jeg er stiv som en kraake i beina... Det blir töft aa gaa i trapper i morgen min sann.
Men det föles skikkelig good...!
Trening med vektstang og det kuleste er at jeg föler at jeg virkelig har blitt sterkere. All denne löftigen av smaabarn gjör en sterkere, det er sikkert.

Naa skal det drikkes litt varm kakao og spises en herlig hjemmelaget havrekjeks.
Og akkurat naa föles det slik: Because you're worth it:)

Ha en god natt!


4 kommentarer:

mona sa...

Så flink du er som trener!! Jeg er støttemedlem på treningssenteret som ligger ett minutt unna utgangsdøra mi. Huff, har såå dårlig samvittighet, men klarer allikevel ikke å karre meg ut døra for å gå på trening.

Godt å høre at du trives med den nye hverdagen også :)

Ha en finfin kveld! Klem

Heidi sa...

Flinkingen!!! Veldig kjekt å høre at du har det bra om dagen, håper planene i helgen også går i boks:) Jeg har vært litt ustabil på bloggefronten i det siste. Jeg har stort sett laget innlegg, men vært lite rundt på besøk. Jeg har mye å gjøre med videreutd. i tillegg til de vanlige tingene, da blir bloggtiden noe av det første som blir prioritert vekk:) Men koselig å være innom deg i dag, skjønne bilder av guttene i det siste.♥ Klem H

Forever Love sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen Heidi:)
Godt år tror ikke jeg fikk sagt det.. Går litt i surr her inne:)

Trening ja.. det skulle jeg også vært i gang med- følelsen etterpå er jo fantastisk!!
Så bra alt er bra med dere og jeg håååper dere får barnevakt..
De olivenen kunne jeg gjerne tenkt meg en god del av jeg ♥ oliven:)
God klem fra Tonje

Vigdis sa...

Flinkisen du da! Her har jeg ikke rukket å tenke ordet trening siden i oktober... Men så har det blitt hus av det, og vi trives kjempegodt! Jeg må egentlig si som Heidi, det har blitt veldig lite bloggetid i det siste. Med full jobb prioriteres prinsessa hele ettermiddagen og frem til hun legger seg. Så er det husarbeid og om jeg får tid, litt avslapping. Gjør et lite forsøk på å holde liv i bloggen min, men har dessverre hatt alt for dårlig tid til å besøke dere andre. Men du er ikke glemt! Jeg er innom så ofte jeg kan, bare ikke alltid jeg får lagt igjen en kommentar... Håper dere får en knallfin helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails