mandag 4. januar 2010

LadyMamaJeg skal vel ikke bare legge ut bilder av min sönn som Lady... Saa her kommer den nakne sannhet om mitt alter ego LadyMama naar jeg og M leker fiiine damer.Egentlig er jo denne stilen litt kul altsaa! Litt saann Thelma&Louise. Bare med litt mer fancy skjerf og briller altsaa! Til vaaren?!


6 kommentarer:

mona sa...

Hehe, så herlige dere er!! Du er virkelig flink til å leke med barna altså. Håper jeg blir like flink når gullet er litt større :)

Pia sa...

He he, herlige bilder!

Mariann sa...

LadyMama og LadyWangen var noen flottinger spør du meg. Håper å se noen sånne bilbilder av dere til sommeren :-)

Visste at du kunne ha et sånn hjemmelaget pledd på lager.... Blir ikke det samme å få et kjøpt et, men det får duge for en som ikke eier tålmodighet for strikking eller hekling eller noe annet i kategorien håndarbeid. Tror det får bli mitt mål igjennom 2010, bli mer tålmodig til slike prosjekter.

Her er vi trøttetryner idag. Håper du har hatt en god natt og er i SUPER form.

KLEM

Tonemor Lindmussen sa...

O la la guapa! Kanskje det skulle bli fast antrekk på markedet fremover. Da får du sikkert pruta bra vet du! Hi hi....Du var super søt!

Riktig godt nytt år til dere!

Inger-Lise sa...

Hi hi.. så søte dere er da! Forresten, kom på nå at du har spurt om mine kollager en gang. Lager de på www.picnik.com! Gratis og bra! Man kan betale for flere fancy funksjoner men det har ikke jeg gjort. Behøver ikke laste ned noe en gang, I love it! :-)

Anonym sa...

hei hei, har jeg sagt godt nytt år??!! Ser du er tilbake til spanias land til de 3 hellige konger - vi er ALLTID tilbake til den vi også! MEN i år har vi altså vært her....Håper du har hatt en kjempe fin jul sammen med familie og venner, det ser slik ut i allefall. Jeg er nå overlykkelig over at ungene begynner på skolen i morgen og at det skal bli vanlig hverdag igjen her!! Selv om det er fryktelig trist vær på en "vanlig" hverdag som i dag - nei jeg skulle gjerne ha ryddet bort jula jeg og det tar LITT tid her i huset!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails