fredag 1. januar 2010

Godt nyttaar!

Det var aar og dag siden jeg sov meg gjennom inngangen til et nytt aar, men i gaar gjorde vi det, riktignok med baade god mat og cava i magen;)
Det ble en slitsom hjemreise som startet 04 og med to barn som helst ikke ville sove paa flyet..
Saa vi var ganske jetlegde da vi kom hjem.
Men, men. Jeg föler ikke at jeg har gaatt glipp av saa mye egentlig. Her i Banyoles feires det ikke med raketter engang!

Ellers föler jeg at vi har vaert som 4 bukkene bruse siste uken. Forhaapentligvis har vi snart vaert med paa siste crazy etegilde! Syns vi har vaert til seters litt vel ofte i det siste, men julen handler jo mye om aa spise og drikke godt!

Naa ligger to smaa og sover hos oss og vi skal se film. I dag blir det "The proposal".

Ville bare si at det har vaert et fantastisk bloggeaar og saa mange hyggelige bekjentskaper jeg har faatt! Dere er toppen:)
Haaper jeg faar anledning til aa treffe flere av dere IRL en gang:)

Ha en fortsatt straalende 1.nyttarsdag ♥

5 kommentarer:

Heidi sa...

Godt nyttår!♥ Takk flotte innlegg med koselige hverdagsbeskrivelser og bilder du har delt med oss. Og takk for fine hilsner i året som har gått, det setter jeg veldig pris på. Gleder meg til å følge deg og guttene dine i det nye året! Klem fra Heidi

Eivor sa...

Godt nyttår til deg og den skjønne familien din !
Godt å høre at dere er kommet vel hjem, denne gangen med kofferter. Vi har også feiret nyttår på spansk jord - og det kan jo ikke sammenlignes med den norske feiringen, men det var koseligt lell.

Håper vi kommer til å holde på kontakten - og jeg gleder meg til å følge deg i året som kommer, med alle de koselige opplevelsene du så kjekt beskriver med dine små

Inger-Lise sa...

Kjære Heidi.
GODT NYTT ÅR til deg og dine også! Og ikke minst tusen takk for alle de kjempe søte og mange kreative innleggene dine. Da jeg begynte å blogge gjorde jeg det fordi jeg syntes det var spennende, at jeg skulle få mange nye venner hadde jeg aldri drømt om. Jeg gleder meg til å følge deg videre i 2010, og håper dere får et godt år.
Stor klem fra Inger-Lise

Mariann sa...

Velkommen hjem Heidi.
Er lov å sove seg gjennom kl tolv når man har to små og har reist så langt da :-) Viktigere med søvn enn å presse seg for å bikke det nye året mener nå jeg.

Vi hadde kjempeflaks og alle de 4 barna sov søtt under middagen og vi klarte å holde oss våkne til halv ett, ett, men da var vi helt kake. Er litt lettere å holde seg våken når man har besøk.

Ser ut som dere har hatt en deilig ferie i Norge, men må være deilig å rømme hjem igjen til varmen nå tenker jeg.

Ønsker deg alt godt i det nye året og håper vi sees igjen (irl altså).

KLEM

Briggs lekehus sa...

Godt nytt år til deg heidi!:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails