onsdag 27. januar 2010

Nytt kamera!

I dag er en gledens dag; vi har kjöpt oss nytt kamera! Juhu!
Slutt paa daarlige kvalitetsbilder her paa bloggen, fra naa av blir det en annen dans, haaper jeg da. Ikke at vi har kjöpt Rolls Roycen av et kamera da, men for oss en himla bra forbedring.

Naa sitter jeg og stryker over min nye kjäledegge; nemlig FUJIFILM FINEPIX S1500. Den er saa lekker og liten! Kvelden skal gaa med til aa lese opp og ned, baklengs og fremlengs, att og fram den lille instruksjonsboken:)

Det er visst det kameraet som er best naar det  gjelder pris/kvalitet saa naa har jeg forventninger her.

fujifilm_finepix_s1500-275x267

Det skal sies at dette kameraet er VEL fortjent. Jeg hadde med meg et gammelt digitalkamera inn i forholdet med Salva. Det gikk kröken ganske tidlig. Deretter brukte vi hans enda gamlere kamera til det ogsaa takket for seg her i höst engang… Saa fikk vi laane svigerfars enda gamlere kamera siden dess… Vi er glade i antikviteter;)

Ha en super kveld ♥

2 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Grattis! :D Nytt kamera er gøy! Jeg elsker kamera jeg fikk av min kjære til jul, det er en Nikon D3000. (Gamle kamera vårt klikka i sommer, og lysmåleren ble helt koko. Tror vi tok over 500 bilder til julekortet før vi fikk et bilde hvor ikke guttene var grønne i tryne eller bakgrunnen blødde ut over dem.) Det er en liten og lett speilrefleks, og veldig herlig å ta bilder med. Men jeg skulle ønske jeg kunne det enda bedre, så jeg burde kanskje gjøre som deg og lese den lille boken som fulgte med! ;)
Gleder meg til mange flotte bilder. :-) Kanskje du kan vise litt av byen der dere bor? Er særlig nysgjerrig er jeg på der dere har vært å plukket ville asparges.. Jeg ser for meg et skogkratt, men har virkelig ingen peiling på hvor de vokser! hehe..
Takk for koselig gratulasjoner til store gutten min også. Vi har hatt en flott dag. Gøy når de blir så store at de skjønner hva som skjer! :-)
Stor KLEM til deg

Ida sa...

Så gøy med nytt kamera! Vi kjøpte speilrefleks da V var noen mnd gammel og jeg ser sååå stor forskjell på bildene før og etter det.
Takk for forslag ang søvnen her.
Vi har prøvd å gi han mer mat gjennom hele dagen nå i det siste, samt litt ekstra mme før leggetid. Det virker ikke som det er maten som er problemet.
Jeg tror det er en god blanding av tannfrembrudd, seperasjonsangst og at den motoriske utviklingen hans har vært veldig rask etter jul.
Vi må bare bite tennene sammen og satse på at det snart er over - iallfall det verste.
I natt er han hos svigers, så får vi se i morgen om han har sovet bedre der.

Ønsker deg en fin kveld videre:-)

Ida

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails