fredag 8. januar 2010

Skriketrollet.

Hvem kunne vel trodd at denne lille fredelige tomten som sitter som et tent lys, litt senere kan slaa seg helt vrang bare ved synet av sin herlige hjemmelagde lunch som mamman har lagt hele sin sjel og hjerte i...
Babytrasset har visst hatt sin innmarsj hos oss...
Det er fullstendig KRISE hos oss ved lunchtider om dagen.
A vrir og vrenger seg i vrede av hver skje som gaar inn i gapet. Noen ganger tror jeg at det er fordi det gaar for sakte og da speeder jeg opp tempoet. Men i dag skjoente jeg hva som er paa g... Det datt nemlig en pastaskrue ned fra M sin tallerken og da ble A helt stille og jeg kunne se han tenke at DEN, den skal jeg smake paa etterpaa!
Saa jeg gav han en til aa proeve... og det var helt klart hva han ville... Paa null komma niks gikk han fra aa vaere skrikemonster til lykkeliten.
Det ble flere pastaskruer etterpaa... til tross for litt salt.Tror ikke det var saa god ide at vi spiste samtidig i dag. Det blir nok ulike lunchtider igjen fra imorgen av om vi skal avverge flere skriketrollepisoder.

Haaper dere har en herlig kveld, det er FREDAG!
Her sover ungene, Salva har trent og naa skal vi lage herlig salat.


5 kommentarer:

Mariann sa...

Haha, ser du har fått et lite troll du også.. det er som her i huset, og jeg kan ikke skjønne hvem den monsterbabyen som har tatt Emilies plass er.. mat skal hun bestemme selv.. djissses, hun er 10 mnd, hvordan blir dette i tenårene..??

Og TUUUUSEN takk for de vakre ordene du legger igjen hos meg. Det rører meg og varmer... og ja vi har godt av å være litt "late" noen ganger. Det er altfor mange "krav" til dagens mammer, og det er ikke rart mange faller som fluer for depresjoner og utbrenthet... Fikk så mange tilbakemeldinger idag at jeg nå er litt satt ut (på en hyggelig måte)... skal nå legge meg straks og håååååper jon blund kommer fortere enn svint. KLEM i fleng.

Gøril sa...

Storgutt vettu, "klare selv" ;-)

Veldig pen da, kan ikke skjønne at han er et troll ;-)

(Selv om Tilde også er veldig pen og en skikkelig trollunge til tider, hehe..)

Får litt dårlig samvittighet når jeg leser at du skal kose deg med salat på en fredag, for her sitter jeg å stapper i meg både det ene og det andre, og det ligner i grunn ikke noe på salat.
Flink du.

Tonemor Lindmussen sa...

Å så fin han var i lua si - når den endelig kom på.

Vi har også en monster baby i hus - han vrir og vrenger på så fort noe skal tas på. Men jeg har funnet opp "jerngrepet" hvor jeg låser bena fast mellom mine og han sitter fast. Føler meg slem men må få på klær. Det er jo værre at han går naken!

Men de er jo nydelige da disse barna - selv om de IKKE VILL noen ganger!

Ha en super helg!

Tonemor Lindmussen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
susan`s side sa...

Så nydelig liten gutt!
Ha en riktig fin lørdag

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails