lørdag 16. januar 2010

Mann for en kveld!

I kveld har jeg ikke hatt den store matlysten og da jeg var ute og handlet inn til kveldsen/middagen tok jeg bare med meg en pakke chips og öl! Naar skjedde det sist?!
Og saa tenkte jeg at naa mangler bare fotballkampen saa kan jeg föle meg som en mann. Og ikke för jeg har satt foten innenfor dören her hjemme forteller Salva at det er FC Barcelona-kamp i kveld! Jeg skal PRÖVE aa vaere mann for en kveld.

Det gaar saa der... Etter at jeg har drukket opp min San Miguel og vi har kommet til bunns i chipsposen ser jeg meg svimmel paa alle de der mennene som virrer rundt paa banen og bestemmer meg for aa dra paa bloggsafari istendenfor.
Og der kom jeg over en give-away hos MyHome hvor man kan vinne denne puten!Dette huset skulle virkelig behöve et par nye puter! Egentlig drömmer jeg om noen kjempestore man kan ha paa gulvet til aa sitte paa. Eller en liten lesekrok til guttene hvor man bare har masse gode puter!
Da kan man jo alltids begynne med denne herlige puten med fint budskap:)
Krysser fingrene for at nettopp JEG vinner denne gangen!


3 kommentarer:

Forever Love sa...

Hei!
Tusen takk for bursdagshilsen, nå har vi hatt 22 stk på besøke og mor er sliiten men glad.
Ha en fin kveld.

God klem fra Tonje

Bine sa...

Hehe, mann for en kveld ja. Potetgull og øl er jeg med på, men fotballkamp? Neh.. Da er det bedre med nye puter ja! :-D Lykke til!

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann!

Du er nominert til "årets mest kreative mammablogg" i Mammablogg Awards kåringen inne hos oss. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails