fredag 29. januar 2010

One of those days…

I dag er en av de der dagene man bare kjenner paa seg at det blir en av de litt mindre morsomme dagene. Da alt gaar litt paa tverke, humöret er litt bob-bob og ungene behöver deg saa sykt mye HELE tiden. M har vaert hjemme fra skolen med vond hals. Ennaa han sov til halv 10 var A mer enn en haandfull og krabbet etter meg og oppaa meg hvor jeg enn stod eller gikk;) Og ikke snakk om at jeg skulle faa gaa paa do i fred, det faar da vaere grenser for forferdelig mamma…

Og det er ikke akkurat matro aa faa ved matbordet. Ungene skal jo laeres opp i god bordskikk og det betyr jo ogsaa at de maa faa pröve litt selv( M har spist selv i flere aar han altsaa, men A er jo sjarmerende begynner…). Men da vindusviskerarmen til A kommer frem og soper alt ned paa gulvet og M ogsaa klarer aa velte juicekoppen med all juicen rett i gulvet…… teller jeg langsomt til 10 innvendig för jeg klarer aa smile pent igjen og si at “det gjör da ingenting lille venn, det kunne skjedd mamma ogsaa”.

Ved lunchtid var det ogsaa krise igjen da jeg holdt paa aa fôre A med glödende lava (maten ble for varm i mikroen) , og han skreik fordi han ikke ville vente HELT til lavaen hadde kjölt seg ned litt… Mens jeg blaaste for harde livet paa maten hans kom M graatende med MAXI-bilen sin som har faatt enen hjulet ödelagt og da maate saaklart supermama leke litt mekaniker samtidig…

Man faar da kjört seg til gjengs som tobarnsmamma. I dag syns jeg det stemmer fortreffelig med 1 er 1, men 2 er som 10…

Godt at Salva skal ta meg med paa date i kveld i Girona. Det blir vertfall maaneskinnstur og kanskje SUSHI?!

Ha en fin og ukomplisert dag:)

6 kommentarer:

Vivian sa...

:) Ja noen ganger føles 2 som 10... Jeg er glad jeg kan sende storesøster i barnehagen på dagtid.

Heldige du som kan gå på date i kveld. Høres skikkelig kos ut. Det går lenge mellom hver gang jeg og mannen får mulighet til det!
Kos deg! og SUSHI da, det er det beste jeg vet.

God helg!

Mariann sa...

Hei Heidi-Supermama :)
Hørtes ut som en tøff dag, men virker som du takler det veldig bra, syns du er veldig tålmodig jeg. Og håper at den måneskinnsturen og sushien gjorde godt.... Og du har jo fått så fiiiiint kamera, gleder meg til flere bilder på bloggen. Og JA jeg vil bestille en slik lue, og satser på at jeg er sånn ca som deg i hodet. Bare send meg en mail med kontonr så overfører jeg penger. Er ikke så sikker på farge, men sort passer jo til alt, men kanskje en rosa blomst?? Nei, altfor mange valg, du får velge.

Tskk for fine ord om barnehagejenta vår og oss... Det at jeg har vært mye syk og måtte gi fra meg mye kontroll har ihvertfall resultert i noe bra.. Alt har jo sin mening.

God klem fra trøtte-mama.

Mammarie sa...

Hehehe, artig beskrivelse av en litt slitsom dag.

Eivor sa...

Så kjekt med date - og for en koselig historie å lese, kjenner meg godt igjen for noen år tilbake....

Vigdis sa...

for en dag! synes jeg kjenner meg litt igjen, men jeg har vel bare lov til å kjenne meg igjen i halvparten?
håper daten ble bra, med BÅDE måneskinnstur og sushi :)

Briggs lekehus sa...

Hohoho...lo godt av dette innlegget. Glødende lava..hehe.. Ja, jeg kjenner at utfordringene som tobarnsmor står i kø!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails