tirsdag 27. april 2010

Dagen för dagen for 3 aar siden…

…visste jeg paa dette tidspunkt ikke hvor min Salva befant seg. Mobilen var död og jeg begynte nesten aa bli urolig for om han hadde faatt kalde fötter og stukket av til Frankrike eller noe. Men jeg satt med min gode venninne og forsökte skrive litt paa toastmasteropplegget hennes samtidig som et par venner som bor i London stakk innom for aa slaa av en prat (!) kvelden för bryllupet;) Det var mildt sagt en stressende situasjon.

Rundt 23 kom en sliten Salva inn dören, da hadde han holdt paa med bryllupsfiks hele dagen og jammen gjenstod det ikke saker aa fikse paa selveste dagen. Vi er “i siste-liten” familien…, men det har alltid gaatt bra. Selv en sommerferie til Norge saa nesten ut til aa gaa i vasken pga siste-liten-opplegg, men naar det virkelig gjelder klarer vi oss alltid;)

Naa er det fotballkamp her og jeg skal bare nyte min “nytrente kropp”-fölelse:)

6 kommentarer:

Mariann sa...

Betyr dette at dere har 3 års bryllupsdag idag?? Gratulerer i såfall!! Og så deilig med nytrent følelse da. En liten stund siden den var i huset nå, håper jeg snart blir frisk og klar igjen. Ha en deilig dag i solen :) (ja, jeg regner med at dere har det der nede)
M

mona sa...

Gratulerer med 3 års bryllupsdag!!! Håper dere får en fantastisk flott dag :D

Tonemor Lindmussen sa...

Oj - det var nok nervepirrende. Jeg er helt motsatt og stresser unødig lenge før. Dumt for det ordner seg jo alltid - og særlig for snille jenter.
Gratulerer med 3 års bryllupsdag!

EndeligMamma sa...

Gratulerer med 3 års bryllupsdag!! Så koselig :)

Det er fint å sitte og mimre slik innimellom, kjenne på hvor godt man har det og hvor heldig man er!

Håper dere har en kjempe fin dag sammen!
klem

Størstepia sa...

Gratulerer med bryllypsdag imorra!!!
Håper dere får en flott dag!
Klem fra størstepia

Mariann sa...

Ja, gratulerer igjen. Jeg var i bryllupet til to gode venner for eksakt 3 år siden ( i Tønsberg) så da skålte jeg nok litt for dere også :). Kanskje det er staten eller kommunen jeg burde søkt jobb i, da hadde det blitt litt mer effektivitet håper jeg. Men desverre er det slik at ofte at systemet er så dårlig at det uansett ville gå tregt. Håper du også får de pengene du har krav på. Puss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails