lørdag 10. april 2010

Strandlöver

Naa er vi jo glade i solen, men ikke saa hysteriske som visse turister som legger seg strak paa stranden i bare bikinien for aa slikke sol i ca 20 grader. Men det var virkelig digg paa stranden i dag. Noen hadde aarets badepremiaere (Marcus laa strak og lot de kaaalde bölgene slikke seg).

Adrià var saavidt nedom vannkanten for aa konstatere at dette var jo ALTFOR kaldt, selv for en viking, og krabbet avgaarde til naboteppet der han hadde spottet en liten feminin godsak. Han slo til med flörteblikket og fikk laant alle Hello-Kitty strandlekene hennes;) Tipper han satt der i ca 1 time. Den gutten tar virkelig saken i egne hender;)

Et lite restaurantbesök ble det ogsaa. Saa fikk vi “feiret” vaart gode vennskap med Claire og Joe m/fam som startet nöyaktig 1 aar siden!

DSCF7489DSCF7495 DSCF7492

(Ryggen min ligner forövrig en kokt hummer i fargen… Solen er jammen sterk selv om det ikke er saa varmt. Solkrem, masse drikke og solhatter er et MUST i Spania)

Barça leder 1-0 over R.Madrid og i pausen smalt det raketter i gaten utenfor her;) Verste glaskapen naar Barça spiller og vinner:)

7 kommentarer:

Ashi sa...

Det ser jo helt fantastisk ut med standliv! Her er vi overlykkelige over 13 grader og sol ;) Klem

Vigdis sa...

DET så deilig ut! Her er det enda masse snø i hagen, selv om den forsvinner litt etter litt. Jeg sliter ennå med forkjølelsen som angrep meg i påsken. Kjipe greier. Men det er iallefall varmt nok til at prinsessa har fått vårjakke og støvler, og slipper å ha på votter når jeg henter henne i barnehagen ;)
Ønsker dere en fantastisk søndag...

Mariann sa...

Strand, sukk, det så digg ut... må nok vente minst to måneder før det blir mulig. Men den som venter på noe godt osv :). Nå er jeg litt sliten etter gårsdagens fest :), savner å ha Kjetil her, det er ikke noe særlig å være klein når ingen kan komme med mat og drikke til deg i sengen... Nå er heldigvis Emilie hjemme igjen, og det er kos. Håper dere har nok en fantastisk dag i solen :)

mona sa...

Ah, det så fantastisk deilig ut!! Vi har jo nydelig vær her også nå, håper det fortsetter utover våren :)
Ønsker dere en fin kveld!

Marianne sa...

Det så helt utrolig deilig ut med strand og sommer. Er redd for at jeg selv hadde vært en av de gale turistene om jeg hadde vært der;)

Her er det vår og sol og deilig på sin måte!

Inger-Lise sa...

O-la-la det der så jo helt fantastisk ut!! :-)
Vel har vi nydelig vær her også nå, med full vår og strålende sol. Men det er laaaangt til strandtemperaturer! ;) Tipper jeg hadde ligget paddeflat i sola der ja. Typisk turistico.. hi hi..
Klem IL

Størstepia sa...

Å, så herlige strandbilder da. Hadde nok vært hummer på ryggen om jeg hadde vært i sola nå også, tihi:-)
Det ligger forresten en liten award inne hos meg & venter på deg:-)
Mandagsklem fra størstepia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails