tirsdag 20. april 2010

Glade til tross

Det var ikke akkurat til aa ta av seg hatten for… Barça-Milan. Men,men ny sjanse neste uke.

Det ble fullt styr ved kveldsstellet i dag. Ungene skulle jo ikke i seng og virket höye paa amfetamin. Saerlig Adrià som holdt jeg-nekter-aa-legge-meg-skrikekonsert etter at han hadde havnet i bingen. Det er förste gang jeg har kröpet ut paa alle 4 for at han ikke skulle sette igang igjen. Og Marcus da? Jo, han sover i VAAR seng. Dett er jo helt tullete og mot vaare prinsipper, men noen ganger er man bare saa sliten og sugen paa aa synke ned mellom sofaputene med god mat og et glass kald öl (naa höres jeg ut som verdens verste mor, vet det!) og da settes prinsipper til siden. Bare i kveld altsaa. I morgen blir det ingen kjaere mor. De er jo saa flinke vanligvis. Aldri en lyd. Jeg mener bestemt at vi har verdens letteste barn aa legge.

Vi lagde en saa god cous-cous salat i dag. I morgen legger jeg ut oppskrift:) Den var saa sommerlig og frisk.

Ha en god natt:)

DSCF7526

(meg og Signe i hagen vaar i dag. Det var sykt varmt og förste skikkelig sommerdag!)

5 kommentarer:

Gunn Beate sa...

Hehehe, jeg har verdens vanskeligst gutt å legge, og jeg kjenner meg igjen i den å krabbe ut av rommet for å ikke synes. Haha. Man blir ganske sprø av å være mamma. Ha en god kveld!

Mammadamen sa...

Hei Heidi, jeg kjenner meg godt igjen i slike vurderinger;-)

Så koselig at du vil ha lykketips, forresten! Jeg gleder meg til å lage et til deg:-)

Klem fra Mammadamen

Tonemor Lindmussen sa...

Heisan - lenge siden sist! Ser dere har hatt det travelt med vulkan besøk - det var sikkert koselig. Og ikke minst en god kompensasjon siden besøk nr 1 ikke kom. Ja ja... den asken den asken...

Heia for kald øl - noen ganger trenger man sååå kvelden sin!

Klem til deg

Størstepia sa...

Høres akkurat ut som hos oss det jo!!!
Småtten er som regel veldig grei å legge, men noen ganger så er han V R A N G!! Da blir det noen ganger at han sovner i senga vår - og det er helt klart også mot mine prinsipper, men er man sliten, så bare blir det sånn innimellom.

Skjønner deg godt jeg.
Ha en flott torsdag imorgen;-)

Klem fra størstepia

Ashi sa...

Noen kvelder blir bare sånn. Vi hadde også tull i går, typisk når jeg hadde avtale og skulle ut av huset for en gang skyld:) Men i dag var alt tilbake til normalen igjen, håper det var det hos dere også:) klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails