fredag 16. april 2010

Mökkasky...Hva er oddsene for at en askesky skal bre seg utover hele Europa og stjele fra en stakkars nordmann i Spania gleden av aa faa treffe en norsk venninne paa tur fra Norge?! Akkurat denne helgen. Skulle ikke satt mye penger paa et slikt tips...
Hmpghrgh.... TYPISK. Da blir det ingen kjöretur paa meg (puh), men ei heller koselig venninnedate og bryllupsmenytesting...6 kommentarer:

Mariann sa...

Å nei og nei og atter nei, så triste saker Heidi. Det der fortjente du ikke, du som hadde gledet deg sååå mye. Lover dårlig mtp at det gir seg med det første også. Håper uansett du finner på noe koselig i helgen. Du kan jo f.eks kokkelere litt mer... jeg elsker å lage god mat og skulle gjerne hatt mer kunnskap om det, men man lærer jo så lenge man lever og lager :). Ha en fab helg søta. Klem fra meg som nå kjenner at det er et stort behov for bleieskift her i heimen, what a stank...

Forever Love sa...

Noe dritt rett og slett.
Håper helgen blir bra uansett.
Stor klem fra iskalde nord.

Vivian sa...

Så kjedelig! Ja hvem skulle tro at det kunne komme en askesky....
Egentlig helt vanvittig det hele, at store deler av luftrommet er stengt.

Håper du får en fin helg likevel.
Klem vivian

Birte sa...

Møkkasky kan du godt si. Håper vi får mulighet til å finne en annen helg å reise nedover. Vi sees uansett i september, det gleder vi oss stort til :)

Inger-Lise sa...

Ånei.. Det var leit! :( Håper dere finner en ny helg snart så hun kan komme og dere kan kose dere og planlegge bryllup.
Jeg har både familie, venner og kollegaer som er "fanget" både her og i utlandet. Alle uten mulighet til å komme seg dit de skulle. Helt utrolig at vi blir så hjelpesløse pga litt aske.. Her i Oslo luktet det faktisk ganske mye svovel i går kveld, tenk at vi kan lukte vulkanen helt hit... Det er litt av noen naturkrefter som er i sving gitt!!
Håper dere klarer å finne på noen nye spennende planer for helgen. Klem IL

mona sa...

Ah, så utrolig kjipt!!! Håper du får en fin helg allikevel da :)
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails