torsdag 15. april 2010

Visste dere…

…at i Banyoles spiller de musikk i skolegaarden istedenfor aa ringe inn timen med ringeklokke? Herlig aa se barna forme tog og gaa pent inn i skolebygget til Coldplay og Abba blant annet. Og jeg kan jo ikke la vaere aa bevege rockefoten litt da;)

Naa skal jeg straks paa walk-coffee date:) En god start paa dagen med andre ord. Adrià leker med doruller som vanlig og har ogsaa faatt seg en blaaveis under öyet. Ikke rart saa vilter den gutten er. Kaster seg utfor rusjebanen i parken med hodet först. Her faar man ikke hvile et minutt altsaa;)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Eivor sa...

Ha ha - det gjør de i Salou også... forstod ikke hvor musikken kom fra første gang jeg hørte det jomet av Abba musikk..... veldig koselig !

Tonemor Lindmussen sa...

Å så genialt - det skulle være mer musikk i verden på kjedelige steder og i kjedelige settinger. Tenk det foreldre møte med Mamma Mia i bakgrunnen for eksempel - eller tannlegen med en festlig rap i bakgrunnen.

Ha en super duper dag - med kaffen i hånda!

Klem

FruFly☆Heidi sa...

Så utrolig morsomt - og kult!:) Og så artig at du har gått i klasse med Thomas på vgs! Tipper han har forandret seg myyye siden den tid (men hvem har ikke det? hehe..)Skal hilse så mye tibake! Verden er jammen ikke stor nei og blogging gjør den mindre!:) Ha en fin dag! Klem H

Mammarie sa...

Så smart med musikk istedet for den der fengselsaktige klokka!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails