onsdag 7. april 2010

Heldige oss

…som har overnattingsleilighet tilgjengelig i Barcelona sentrum, paa selveste Diagonalen:) Joho! Gleder meg til aa bli en Barcelonabo, i det minste en helg. Bli kjent med vaart nye nabolag, handle paa naerbutikken, besöke parker og museer:) Aaw, vi er kanskje ikke verdens rikeste, men hva skal man med penger naar man har dette? !

Avinguda_Diagonal_Barcelona

8 kommentarer:

Mariann sa...

Ahhhh, herlige Barcelona. Lurer på om jeg skal planlegge en kjærestetur dit til høsten eller noe... og legge inn en Heididate i planen... det hadde vært noe det :)....

FruFly☆Heidi sa...

Så herlig! Det er en by som står laaangt oppe på listen vår, hører bare så mye bra om byen!:) Heldiggrisene! Håper ellers du har fine dager, Heidi! Klem H

Vivian sa...

JA da er dere heldige.
Jeg elsker Barcelona, var der på venninnetur for noen år siden.. fikk ikke nok og vil så gjerne tilbake:)

Inger-Lise sa...

Heldiggrisene!! :-)
Vi var i Barcelona på første kjærestetur for en hel haug med år siden. Skulle gjerne reist tilbake dit en gang, husker byen som vakker og veldig romantisk!! (kanskje ikke så rart når man var nyforelsket og solen varmet.. hi hi..)
Skal dere alle 4? Håper uansett dere får en fiiiiin tur. Veldig kjekt å bo midt i smørøyet også da! ;)
KLEM

Vigdis sa...

ååååh! heldig heldig heldig heldig er dere! og her sitter jeg og leser havets katedral (ildefonso falcones) og drømmer meg til Barcelona... (ikke 1300-tallet, riktignok, men...)
NYT storbylivet, og kos dere masse!

Størstepia sa...

Heheh, herlig siste kommentar:-)
Helt enig - når man har det supert betyr ikke rikdom noe...
Barcelona var jo en nydelig by - dit SKAL jeg tilbake!!!
Kos dere masse, ser flott ut:-)
Klem fra størstepia

Mariann sa...

Vet du hva, Kjetil er helt på glid med Barcelona i september, jabbadabbadoo... tar nærmere kontakt når jeg vet datoer... da må dere HELT KLART ta turen og dobbeltdate med oss :)

Anonym sa...

heeei Heidi - ser dere har overlevd påsken og begynt å plukke spargis - tenker svigers kommer snart og plukker til min omelett;-) (lat se;-)
Ser stadig litt eldre, spesielt menn som kommer fra ettermiddags turen sin med store bulter - kjempe godt er det!!
Hvor på Diagonal har dere leilighet da?
Nei skal gå å legge meg - har liksom tenkt å ta helgevaska i morgen - men er det fin vær er jo det litt leit å være inne da...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails