torsdag 29. april 2010

Rutine


Puh, jeg puster alltid lettet ut etter avklaring av dagens "hente paa skolen, hjem aa lage lunch, rydde, leke, bringe tilbake paa skolen"- rutinen vaar. Noen dager gaar det bedre enn andre og i dag har vaert en av de bedre dagene. Jippi:)
Naa som vi faktisk har en forsmak paa sommeren her, gjör det alt saa mye lettere. Solen varmer godt, og jeg har faatt en ny rutine med aa fylle lille badekaret med vann, ut paa balkonen, av med klaerne paa ungene og saa faar de leke og skvette saa mye de vil til maten er klar!

Det ble god lunch/middag i dag. Vi kaller det lunch her men dere vet kanskje at spanjolenes hovedmaaltid er lunchen? Altsaa; norsk middag er det jeg lager hver dag alene med ungene rundt föttene (faar jeg litt kred naa eller??!!)
Det ble pölser a la Marrakesh med kikerter, couscous, tomat, lök, kummin. Superdigg.
Saa ble det babylek x 2 her... Marcus er GJERNE baby og putter A's smukk i munnen, krabber rundt og babler utydelig! Og vil gjerne bli matet han ogsaa. Fortell meg at dette er helt normalt for barn med mindre sösken?! I dag ville han ogsaa at A skulle vaere nyfödt igjen saa vi kunne dra og besöke han paa sykehuset!

Marcus har begynt aa faa litt venner paa skolen, noe som er gledelig. Neste uke har vi förste avtalte playdate med en kompis. Artig siden han selv har uttrykt et önske om at denne vennen skal komme hjem til seg. Ellers er det vel litt slik at barn blir venner med foreldrenes venners barn... Mitt inntrykk.

Haaper dere alle faar en fin ettermiddag. Naa skal her hviles för ettermiddagsökten:)

3 kommentarer:

Vivian sa...

Så herlige gutter i badebaljen:)
Kooos dere så masse i varmen. Her begynner det å komme seg nå:)
Og bare litt over to uker til vi også skal ha en uke i Spania!!

Klem

Inger-Lise sa...

Så koselig med et lite lunsjbad. Gleder meg til sommeren setter inn her også og vi (eller guttene da) kan tusle rundt med bare romper! : )
Middag til lunsj ja, er det noe likt sånn mange i Sverige har det? Bortsett fra at dere vel har siesta og alle / mange drar hjem for å spise?
Og du mens jeg husker det, gratulerer med bryllupsdagen som var! Giftet dere dere her eller der?
Ha en fin kveld. Vi skal kose oss med film.
KLEM

Marianne sa...

Ha ha..ler av at storebror ville besøke A på sykehuset igjen:)
Festlig hva de får for seg.

Jeg kan forøvrig meddele at storebror her i huset også legger seg i vognen til lillebror og skal være baby...

Høres bare så deilig ut med sommertempraturer! Badebalje på terrasen, du...sukk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails