onsdag 26. mai 2010

Et lite hei i kvelden!

Her har jeg mest vaert saa trött de siste dagene at jeg ikke har orket aa skrive noe paa kveldene. Allergien har vaert aggresiv i aar og slaatt meg helt ut. I tillegg har jo Adrià faatt for seg at han skal staa opp med hanen. Altsaa ikke den norske som staar opp i 5-tiden, men den catalanske som galer rundt 06:30... Men det er jo ille nok naar man er vant til 1 time ekstra. Vel, han er jo uansett en solstraale og i dag kom han med baade bleie og sko og ventet paa at jeg skulle kle han opp:)
Han er saa flink om dagen og skjönner saa mye. Naar vi leser bok peker han paa riktige figurer naar jeg spör han, han er helt med. Og naar vi ser paa lövebilder lager han saann grrrrr-lyd. Herlig.
Men en annen ting som ikke er saa bra er at han gyver lös paa Marcus, slenger seg over han, aapner munnen og vil liksom bite han. Og lugging... Det er visst det store. Saa stakkars Marcus sier bare jeg. Han er saa forsiktig og sier ikke ordentlig ifra at han ikke faar lov... Men dette har vi jo vaert gjennom 1000 ganger. Og jeg pröver forgjeves aa laere han kyssekunsten, men det er og blir biting som er tingen. Og aa blaase promper paa kinnet mitt. Men det er jo saa göy at jeg kan ikke be han stoppe! Da maa vi bare le selv om jeg föler meg som et offer for kukyssing med slim og slev som drypper i lange baner fra kinnet;)

I kveld har jeg og Salva kost oss med blaaskjell. Det er virkelig sommersmak av det. Savnet bare et lite glass hvitt ved siden av, men som dere har skjönt er ikke min Salva av den typen som bryr seg saa mye om vinet. Ei heller ölet. Vi er visst ganske saa forskjellige der!

Naa skal heg lytte til the Smiths her för jeg legger meg. Har laant paa biblio. Biblio rocks i krisetider (og ellers altsaa!).

Ha en god kveld og god natt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails