onsdag 27. mai 2009

Jippi, vi VANT!!

Jeg snakker om Champions League!!! Barça har nettopp blitt verdens beste fotballag!! Og min mann er "in heaven". Som hardbarka Barçafan siden barnsben er dette et STORT oyeblikk!
Og jeg som tenkte at vi skulle kose oss med fylt focaccia og oel til kampen... Det vil si, JEG koste meg med den gode maten og drikken, men Salvador var bare altfor nervoes til aa roere maten... Saa den staar her ennaa uroert! Saa nervoes var han at han hoppet rundt her og skreik og hojet hver gang det ble skutt paa maal eller engelskmennene saa mye som tok ett steg over midtlinjen...
Jeg er naa litt glad det er over jeg da.
Naa suser biler forbi i gaten utenfor og tuter og folk hoier og skriker og synger. Det er som verste 17.mai jo. Raketter har vi hoert paa siden Barça scorte det foerste maalet. Litt moro og da, jeg maa innroemme det.
Og ja, Mariann, "Football is feelings", det er helt tydelig!!
Ha en god, god natt dere som ikke skal feire seieren all night long:)

4 kommentarer:

mariann sa...

Grattis med seieren..... stas med hoppende glad mann tenker jeg. Håper matlysten hans er tilbake nå. Natta fra meg.

Vigdis sa...

Hurra for Barca!
Prinsessa blir et halvt år den 9. juni :)

Anonym sa...

heei du - så du har en mere "typisk" mann du da som liker fotball - jeg sier det var en av grunnene til at jeg gifta meg med Alberto - at han ikke liker fotball;-) Så ikke på hele kampen - Erik var borte på kultur huset med kameratene sine og så den, men jeg så på slutten og lettrørt som jeg er satt også jeg og gråt gitt;)
Du må bare ta deg en tur som sagt, bare å si ifra så finner vi en dag!!!

mariann sa...

Hola igjen....
Håper du kom deg gjennom knipeøvelsene. Jeg prøver så godt jeg kan å knipe litt hver dag, ellers er det også stort fokus på det på yoga´n. Idag ble ikke yogaen helt som planlagt. Emilie gråt i 1.5 time som timer varer, etter 1 time gråt jeg også. Hun sovnet selvfølgelig når timen var ferdig. Nå halvsover hun litt i sengen min og jeg håper det kan vare litt så jeg kan ta en blund også. Trøtt mama idag....
Mammaklem fra meg til deg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails