tirsdag 12. mai 2009

Visste ikke jeg bodde med en "handyman!"

Selv etter aa ha kjent hverandre i 4 aar dukker det stadig opp nye ting som jeg ikke visste om min mann:)
I tilegg til aa ha klesdysleksi er han faktisk en utrolig flink "handyman".
Jeg klarte jo aa oedelegge den ene doen vaar her i forrige uke. Vet ikke hva som gikk av meg, men jeg dro til i den der kulen paa topplokket og hele dingsen datt av og en annen dings forsvant nedi det der systemet som soerger for forsyning av vann til doen... Uff, jeg tenkte at det var best aa bare la det vaere ettersom jeg sikkert bare kom til aa gjoere vondt verre...
Saa i dag stiller han opp med verste verktoykassen og setter seg til for aa mekke... Jeg tenker jo mitt for jeg har jo aldri sett den mannen fikse noe som helst tidligere, men bestemmer meg for ikke aa si noe for ikke aa drepe iveren hans. Da det siver masse vann utover HELE badegulvet er jeg NAER ved aa si noe, men det er akkurat da han utbryter at han har fikset problemet!
Jeg vet ikke hva jeg skal tro, men haand i haand staar vi sammen og venter spent paa om doen faktisk klarer aa spyle ned naar vi drar i knotten... Og det GJOER det!
Min supermann har faatt en stjerne i boken og skulle faatt diplom! Jeg er mektig imponert og vi har ett mindre problem aa fikse foer "the inspectors" (hehe, bare tuller mamma og pappa!) kommer paa loerdag!

4 kommentarer:

mariann sa...

Et skjult handymantalent i deres hus også :-). Kjetil var såå fornøyd med seg selv etter blomsterkasseprosjektet og syns det ga han mye- jippi, handymannen er født tenkte jeg :-)

Så morsomt med denne språkmixen og at du endte opp med å få det slik selv også :-) Morsomt at du beholdt oslodialekten selv om dere flyttet, har du noe skarring i det hele tatt??

Og nå husker jeg fra Vindens Skygge, takk for påminnelsen. Jeg startet på oppfølgeren rett før jeg fødte, men kom ikke så langt, og nå er det bare krim jeg leser når jeg har et ledig sekund. Får spare den til sommeren.

Og glemte å spørre om det var greit at jeg oppga din bloggg i intervjuet, men regnet nesten med at det var ok...

STOR KLEMMMMMM

Fru Lindstad (tidl.Lindmussen) sa...

Heisan,

Så bra at do-dilemmaet ble fikset. Ikke værst at Salva klarte det for de fleste ville nok ringt rørlegger for å ikke gjøre vondt værre! Flink mann!

Vi har et vennepar som har en gutt på 4 som lot kranen stå å renne i 2.etg med proppen i vasken i - og voila så var det vann i hele 2 etage og taket mellom 1. og 2. måtte rives! Huff og huff - håper aldri Jonathan finner på noe slikt! Men hvem vet - noen overraskelser har de nok på lur til sine foreldres fortvilse!

Nå skal jeg legge meg. Fikk meg en liten time på øyet i stad, men nå er huset stille og mannen i jobb-middag så jeg tror jeg sjekker inn...

Ha en fin kveld! Klem fra Tone

Eg ... sa...

Kjekt med sånne som tar tak i problemene og ordner opp... du har en koslig mammababbel-blogg :-)

Vigdis sa...

Hei igjen!
Jeg er ikke kjent i de traktene nei... heller nordligste del av fylket.
Bor dere langt unna Barcelona? Vi var der på bryllupsreise, SKAL tilbake en gang :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails