fredag 8. mai 2009

Litt av hvert!

I ettermiddag da Salva kom hjem fra jobb hadde vi en liten kosestund alle 4 i sengen vaar..Det vil si saa fort dette bildet var tatt var Marcus allerede paa vei ut av sengen paa leit etter bilene sine... Og saa var det "mamma, kom" og hvilestunden var over paa 1,2,3...
Kan jo ikke forvente at en 2-aaring skal ha ro i raeven til aa ligge saann og vente paa bedre tider!
Tror forresten dette er familiebilde nr 2 etter at A ble foedt... Skulle visst vaert litt bedre paa aa ta familiebilder ja. Men faar vel vaere glad for de som blir tatt:)
Han er virkelig en liten gutt med egne ideer! Dette med aa ta vann i luggen har han holdt paa med i noen maander naa og til og med i barnehagen gjoer han dette ofte...! Og luggen skal ikke ligge paa noen annen maate enn NED, nei!
Her er det boken om Mummitrollet som leter etter Hemulen. Mange morsomme luker aa aapne og alltid like moro aa se hva som gjemmer seg bakom.
Jeg blir forresten stadig like forundret over alle blaamerker som gjemmer seg paa denne guttekroppen. Skulle trodd han ikke gjorde annet enn aa slaass i barnehagen... Saa tom ut som han hadde bitemerke paa skuldern, men har jo ikke hoert noe fra barnehagetanten saa da regner jeg med det bare har vaert at han har dultet borti noe. Saann som han loeper med "de skoene som loeper saa fort" er det jo ikke rart om han har noen smaa uhell;)


Bildet er fra tidligere i dag da jeg gikk tur med min hollandske venninne:)
Froeken Flettfrid filosoferer....
Og dette er utsikten... Da er det ikke vanskelig aa bli bergtatt! Pyreneene i bakgrunnen. Fremdeles snoekledde, og det er veldig uvanlig for mai aa vaere. Men saa har det vaert en uvanlig kald vinter i store deler av Europa...Det positive er at vannmagasin er fylt opp og det lover bra for en toerr sommer:)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails