lørdag 9. mai 2009

Lunch i det fri:)




I dag har vi alle vaert litt saann halv-8... Troette og med litt vondt i halsen. Vi lurer paa om det er den nye skumle influensaen som har invadert oss... ! Vi er ved godt mot ennaa;)
Siden sommeren er her for fullt (hoppet visst over vaaren i aar gitt...) hadde vi planer om en utflukt med medbrakt lunch. Men da vi hoerte ekkoet fra kjoeleskapet i morges ble det storhandel paa morgenen istedenfor.
Jeg tok med Marcus paa butikken og vi suste gjennom handlelisten i rekordfart. Var ogsaa innom 2 butikker for aa kjoepe slikt det kan spares penger paa. Naar det skiller nesten 5 Euro paa bleiepakker fra en butikk til en annen er det virkelig verdt et stopp ekstra!
Da vi kom hjem hadde mister S kokt pasta med tunfisk og vips var vi klare for en liten svipptur ut i det fri. Bare aa slenge seg i bilen. Det ble bare noen faa km herfra, men et koselig sted i en helt eventyrlig skog:)
A la vi bare ned i gresset og han laa fint der han, han protesterer jo ikke paa NOE den gutten;)
Og vi andre koste oss med pasta som vi spiste rett fra boksen. Marcus spiser SAA BRA da vi er ute men han er litt mer fin paa det naar det kommer til aa sitte ned paa gresset... "Jeg blir skitten" sier han da og maa fint faa en pose aa sitte paa ja... Lille gutten vaar med sine ideer. Men vi elsker han for nettopp disse!
Naa har vi nettopp hvilt siestaen vaar, men vi har fremdeles to unger som sover sin soeteste soevn. Salva sier at han har feber og jeg har hodepine saa det blir en festlig ettermiddag med unger naar de vel vaakner...

2 kommentarer:

Malin sa...

Vilket underbart fint kort på dig och Adria!!! Ni är jättefina! Kram

Fru Evelina sa...

vilken underbar liten familj du har!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails