søndag 8. november 2009

Hippieland!

I dag föles det som jeg har reist med tidsmaskin.
En liten stunds kjöring fra Banyoles havnet vi midt i verste hippie-vrimmelet. En liten landsby arrangerte byttefestival og folk hadde tatt med seg alt mulig av klaer, leker, interiör, mat etc for aa bytte med andre folk... Stilte opp sine bord og stoler langs gatene i denne landsbyen og benket seg der fra morgenkvisten av.
Förste gang vi har vaert paa noe slikt og jeg rösket med meg litt gamle klaer, en parfyme og et smykke + litt annet smaatt i haap om at noen skulle vaere interessert.
Da vi kom frem hadde de gjort om en hel aaker til p-plass. Altsaa litt flere enn de 20 bilene jeg hadde sett for meg... Og vi ser jo maaaange av den typen Campervans med blomster og grafitti i 70-tallsstil. Og det bare velter ut rastafarityper med jointen i munnviken...!
Wow, det var bare verste Woodstock jo! Og jeg kunne vel ikke fölt meg mer malplassert som den streite moren med to unger og mann paa slep og med Versace-parfyme og turkis flöyelsjakke i byttevesken! Hippier driter vel i parfymer (om ikke de lukter traer, natur eller marihuana,da... og tettsittende, figursydd flöyelsejakke er vel ikke det som staar höyest paa önskelisten heller!

Men det ble en opplevelse. Jeg saa jo mye jeg kunne tenkt meg. Det var et paradis for retrostilfans. Termoser, serveringsbrett, lysestaker, barneklaer, voksenklaer, ting og tang og you name it. Da jeg hadde sett meg ut noe jeg kunne tenke meg maatte jeg jo vise frem mine ting. Om damen kunne tenke seg noe av mitt liksom... Og hun leitet og leitet seg gjennom vesken til hun tilslutt konstaterte med at nei, det var ikke noe der som var hennes stil!? Nei, det kunne jeg jo se med en gang, fru Rastafari med tights og ullgenser! Jaja, da bar det bare videre.
Og slik gikk vi en stund. Jeg fikk endel nei, men bestemte meg for aa kjöre hardt paa vei tilbake og fikk faktisk byttet bort Salvas treningstopp mot et par skikkelige digge töfler.
Marcus fikk ogsaa en liten tegning av en alv eller noe slikt mot ingenting. Han gutten var jo saa stein at han spurte bare om vi hadde litt mat aa gi han... (blir jo saa sulten av marihuana...!) Men jeg hadde ikke tenkt paa at mat kunne vaere en popluaer byttevare, men det var det jammen mange som ville ha! (Huske, huske til neste aar!)
En liten fargeglad hippieveske fikk ogsaa bli med hjem mot en H&M-lue jeg kjöpte i fjor som var altfor stor for mitt lille hode.
Saa alt i alt er jeg ganske happy med dagens byttehandel:)
Her er forövrig dagens mest imponerende hjemmensnekra hippie barnestol man sikkert kunne faatt med seg hjem i bytte mot en liten pölsesnabb!
Haaper alle har hatt en fin helg!

3 kommentarer:

mona sa...

Haha, den barnestolen så kanskje ikke ut som en av de tryggeste. Morsomt med sånne markeder da. Jeg har boden full av ting jeg ikke bruker, så jeg kunne gjerne vært på et sånnt sted!!
Takk for tipset om å ikke bruke morsmelk i nesa. Jeg hadde saltvann liggende, så prøvde det i går kveld (uten at jeg syntes at det hjalp noe mer)..

guro sa...

Hæhæhæ, nå storler jeg her. Den stolen er bare helt priceless (noe den jo sikkert var, bokstavelig talt) ;)

Eivor sa...

Hahaha .... det hørtes ut som et ganske spesielt marked. Men nå vet du hva du skal ta med deg til neste år for å få byttet til deg ting av interesse. Må ha vœrt en opplevelese, lurer på om jeg skal sette det på huskelisten til neste år ???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails