onsdag 11. november 2009

Laant er toppen!

Det er jammen ikke mange ting vi faktisk har behövd aa kjöpe til barna vaare av utstyr! Det er saa mange snille venner som har latt oss faa laane baade babybjörn, ergosele, vippestol, og det siste vi har faatt laane er en Mclauren tvillingvogn som kan brukes som söskenvogn. Men regner med at den ikke blir brukt saa veldig lenge da M jo er ganske stor og gaar mye selv saaklart. Men smart aa ha i tilfelle han blir sliten og vil hvile seg litt:)


Marcus er paa vei ut av vognen altsaa. Han sitter mye bedre og höyere enn bildet viser!
Adrià har paa seg isbjörnjakken sin med söte smaa örer oppaa! Saa yndig:)

Dagens ubehagelige episode maa jeg fortelle om: Vi staar utenfor skolen etter skoletid og henger ut med noen venner. Da ser Marcus en dame som var heller maskulin av seg og med en ganske stor nese... Saa peker han og sier; Mamma, se den mannen med stooor nese da!. Djeeezes, jeg trodde jeg skulle dö! Haaper ikke damen verken hörte eller saa pekefingern som pekte mistenkelig mye i hennes retning.... Ups, det kommer sikkert bare flere slike episoder etterhvert, men jeg har allerede hatt en liten prat med han paa kammerset om at vi IKKE peker paa folk og prater om dem slik at de kan höre.

Jeg har vaert flink og spunnet i 50 minutter i dag:) Det skal sies at det er en lang vei tilbake til gode gamle formen...! Men jeg er paa vei og det er det viktigste.
Naa blir det pizza, salat og film her. Höres ut som fredag, men det er det altsaa ikke. Bare litt ekstra kos midt i uken:) I LIKE!
Haaper alle har en fin kveld!4 kommentarer:

mona sa...

Hahaha.. Huff, jeg gruer meg til sånne kommentarer fra Daniel. Det er vel ikke til å unngå..
Gutta var så fine i vogna der de satt :) Enig i at det er supert å få låne eller arve. Ha en finfin kveld!

Tonemor Lindmussen sa...

Ha ha morsomme Marcus! Tenk når begge to står og peker og ler av damen med den store nesen da... Grue seg grue seg...

Håper kvelden din har vært fin! Nå skal jeg hoppe til køys med en bok!

Nattis!

Heidi sa...

Uffda (hihi), viktig å lære dem at de ikke kan si hva som helst nei, men det er jo litt morsomme episoder man kan vente seg før det sitter:) Så flink du er å trene da, skulle hatt litt av den tiltakslysten til det nå!
Ang. de draktene jeg viste i dag, så er jeg enig - de er ofte for korte i beina til Marie også. Men de danske merkene synes jeg ofte er lange, men de er veldig smale også. Men for oss som har hatt en lang, tynn jente har det passet bra. Klem H

Inger-Lise sa...

Vi har også en tvillingvogn som er MYE brukt! Ettersom Kasper ikke hadde barnehageplass før nå i høst var jeg avhenging av vogn til begge guttene om jeg skulle komme meg noe sted. Både fordi Kasper fortsatt sover en dupp på dagen men også fordi han ikke orker (gidder) gå så langt. Kan vise frem vår vogn hos meg en dag! :-)
Men du.. leste en sak på aftenposten om vogna deres, du bør kanskje lese den: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3372387.ece
Nå er det endelig helg! Håper dere får en herlig helg. :-) klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails