onsdag 18. november 2009

Mye kreativitet om dagen.


Det blir mye styring og stelling naa för jul. Selv her i Spania hvor solen skinner og man skulle tro det ennaa var veldig lenge til jul. Naar jeg ser etter i kalendern er det jammen ikke lenge igjen og absolutt paa tide aa begynne aa tenke paa julepynten. Jeg er fan av hjemmelagde ting og her i huset skal det ikke kjöpes mye stasj, men heller lages selv.
I dag har jeg laget et fint julelys og tror det kommer til aa skape den rette stemningen da vi vel bestemmer oss for aa tenne det!
Tipset om aa stöpe servietter paa lys kommer fra Tone og det kan absolutt skrives under paa at det var lett. Veldig fint ble det ogsaa:) Jeg er fornöyd og kanskje blir det flere av denne typen etterhvert.

I ettermiddag venter spinning paa denne damen! Svett og gru, det er slitsomt jo:) Men har vel bare godt av aa brenne den sinnsykt gode sjokoladecroissanten fra i morges;)
Planer for ettermiddagen?


3 kommentarer:

Mariann sa...

Så flink du er Heidi. Selvom det sikkert ikke er veldig vanskelig, så får jeg meg liksom ikke til å gjøre slikt. Håper det kan bli tid neste år, når vi er i nytt hus og roen har senket seg :-).

Og jeg gjør jo det jeg kan for at våre barn skal finne tonen om 20 år. Emilie blir nok FCB-fan forever...

mona sa...

Så genialt da!! Kanskje jeg prøver meg på det samme selv :)
Pappaen til Daniel og jeg har vært ute og spist i dag, mens Daniel har vært sammen mormor. Deilig!
Hørtes litt mer slitsomt ut med spinning.. ;) Du er flink!!

Guro sa...

Interessant! Den metoden har jeg ikke prøvd før, har bare decoupaget jeg. Må nok prøve dette også kjenner jeg :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails