torsdag 19. november 2009

JIPPI!

Jeg syns det er litt festlig paa selveste filosofidagen at Salva, min vakre mann, har faatt anslag til forskningen sin:) JIPPI! Jeg er saa stolt over det han har prestert. Det er förste gang han har faatt ekstern ökonomisk stötte til sine prosjekter, men det har naa vist seg at det gjelder aa staa paa.
Han har hele tiden hatt tro paa sine ideér og naa endelig faar han valuta for strevet.
Det var disse pengene alt stod paa; om vi skulle bli i Spania eller flytte til Norge. Naa har vi altsaa tatt en viktig avgjörelse, nemlig at VI BLIR i Spania!!!

Her er et aldri saa lite bilderas fra tidligere prosjekter som har ledet frem til dagens glade nyheter:

Mr. Jungleguy paa tokt i Amazonia.

Den beste venn, GPS, paa utraakkete stier i Amazonia (hadde ikke vaert moro aa vaere fru null i retningssans der gitt!)

Noen ganger maa man spise hva som helst bare for aa overleve... selv om det er mark paa menyen... (jeg tror jeg hadde dödd av angst...)

Andre ganger er det nesten som aa vaere paa SPA. Hvem sa at mudbath skal koste en formue?
(bildet er retusjert for anledningen!)

I morgen tenker jeg at jeg maa slaa til med ekstra god middag paa kvelden. Kanskje en god rosé til maten! Har enn saa lenge bare tenkt etter hva jeg vil ha til dessert og det VAR lenge siden jeg spiste fondant... sikle,sikle!


5 kommentarer:

Heidi sa...

GRATULERER så mye til dere begge! Det var flott, det er ikke alltid lett å få støtte til det man vil, uansett om man har gode prosjekter. Tipper dere er stolte og glade nå ja!:) Ser ut som han har opplevd og gjort mye interessant - og skummelt! Hva er det han vil forske videre på nå?

Sikkert litt både og for deg som hadde begynt å tenke litt på Bergen? Men godt med en avklaring uansett. Det var kjekt, Heidi! Klem H

susan`s side sa...

Så gøy! Gratulerer så mye med mannen skjønner godt at du er stolt. Hva forsker han på da? Ser jo som han er rene Indiana Jones :-)
Og tusen takk for vakre ord på bloggen min

Guro sa...

Hipp hurra for flinke mannen! :)
De åmene der skulle jeg hadd ganske så mange lapper for å spise, matmangel eller ei... ;)

Eivor sa...

Gratulerer - kan tenke meg at det var en stor lette for dere begge to. Kanskje kan dere endelig planlegge i litt tid framover. Skal bli spennende å følge med på dette !

mona sa...

Åå.. Så bra!!! Gratulerer :)
Hehe.. Jeg ble ikke særlig fristet av den larvepastaen der. Jeg skulle vært nesten utsultet før du hadde fått meg til å røre det der.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails