lørdag 21. november 2009

I mammas sko!

Marcus og Adrià er begge skofrelste og befinner seg stadig vekk i gangen hvor de utforsker sko. Marcus liker aa pröve mamma & pappas sko, mens Adrià ikke kan faa nok av aa tygge paa dem;)

Det var forövrig en meget sjenert Marcus som ikke ville leke sverdleken med de andre barna i dag. Han sökte bare mammas trygghet og hang i buksebeinet mitt hele tiden. Det er helt greit naar alle de andre barna faktisk er 5 aar gamle og kjenner hverandre godt fra aa gaa i samme klasse.
Barn skal faa vaere slik de er, syns ikke man skal forsöke for mye dersom de ikke vil eller er klare for det. De maa faa ta ting i sitt tempo. Og jeg vet at han har det veldig bra med sine klassekamerater, saa det er jo ikke slik at han alltid er besjeden. Men han er före var og veldig var paa nye situasjoner. Det har alltid tatt han tid aa venne seg til nye situasjoner og mennesker. Han har aldri vaert et barn som har kastet seg uti ting uten aa tenke seg godt om först;)
Uansett, han er vaar elsklingsMarcus
Adrià er bokstavelig talt höyt & lavt disse dager. Han krabber naa for fullt paa knaerne og reiser seg opp selv stadig vekk. Utviklingen har virkelig skutt fart siste dagene og det er saa kjekt aa se hvordan han kjemper paa for aa komme seg opp og frem i verden. Vi voksne skulle hatt litt av den iveren, saa hadde vi naadd langt her i livet. Det er rart med det, men iveren slakker liksom av etterhvert ?!

Naa ser far & sönn paa Istid 3 og koser seg i sofaen. Etterpaa skal vi ut og handle inn til helgen.
Vi (voksne) har bestemt oss for aa kjöre litt ekstra sunn linje frem til jul. Enda mer frukt og nötter naa istedenfor annen tullemat som er lett aa ty til i farten.

Ha en straalende lördagskveld♥
2 kommentarer:

Heidi sa...

Synes du SER barna dine så fint, Heidi. Jeg er helt enig med det i at barna må få være som de er - med støtte og oppmuntring til den personligheten og den atferden de har. Håper kvelden dere er fin, det er vår:)Akkurat nå ser vi en film som ikke jeg synes var så forferdelig gøy, derfor fikk jeg lov til å åpne pc`en litt...:) Klem H

Bine sa...

Bare så vidt jeg får kommentert her nå. Isak lekte nemlig så godt alene men nå kom han. Driver og trykker litt sammen med meg, haha! Får gi han en fjernkontroll så jeg får skrevet ;)

Ja, de må jo få følge sitt eget tempo, ikke sikkert de er klar for alt alltid, og da kan det fort virke negativt dersom vi presser dem! Koselig med en som henger i mammas buksebein også? En føler jo seg veldig elsket <3

Så artig at Adrià er høyt og lavt! Utrolig at det går an å utvikle seg i slikt rasende tempo! Ja, vi skulle gjerne hatt litt av de små`s iver :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails