fredag 13. november 2009

Klatremus!

I dag har vi vaert innom et ekskursjonsistsenter her i Banyoles. Vi lurer paa om vi skal bli medlemmer slik at vi kan gaa og buldre en gang i blant. Ettersom Salva er klatrer og jeg er hobbyklatremus paa si hadde det vaert kjekt aa kunne holde klatremusklene i gang naa som det ikke blir saa altfor mange utflukter paa oss med smaa barn. Slike utflukter tar jo lett en halv dag, minst. Men jeg minnes fine turer til omraadet rundt her vi bor för A ble födt. Klatring er virkelig en flott sport da man tvinges til aa vaere 100% fokusert HELE tiden. Det er virkelig en sport hvor hjerne og kropp jobber sammen paa höyt plan.

Det morsomme i dag var at Marcus ble helt frelst og ville klatre hele tiden. Baade med og uten hjelp fra Salva. Han liksom bare tok fatt paa veggen selv og tok seg oppover. Det blir nok aa kjöpe klatresele til denne lille krabaten fortere enn vi aner. Om vi blir medlemmer blir nok Marcus med ofte og faar trent seg. Det geniale med buldreveggen er jo at man klatrer uten sele og detter man ned, detter man bare paa myke madrasser!
Det var tungt for armene i dag og det merkes bare saa altfor godt at jeg har vaert borte altfor lenge fra alt som begynner med S og slutter med port.
Men naa skal det bli andre boller!



Her er Adrià med nye luen sin. Den er strikket i str 6-9-mnd ettersom han er 8 mnd i dag, men jammen er den ikke nesten litt liten gitt. Ville egentlig hatt den i hvitt, men den fargen hadde de visst ikke, saa da ble det beibiblaa i steden.
Her sitter han og tygger litt paa togbanesettet fra min barndom, (aah, *nostalgisk*)
för kveldsmaten!

Naa har jeg og Salva kost oss med tapas og rosévin og hört paa Franz Ferdinand.
I morgen blir det utedag med ungene, vi skal ut og se paa masse dyr i parken.
Ha en finfin helg!

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Så artig! Jeg vil også!!!

mona sa...

Så morsomt!! Og så herlig Adrià var med den nye lua. Du er virkelig fink og effektiv med strikkinga altså.
Vi har heldigvis hatt en bedre natt her i natt. Satser på at alt tullet har kommet av at han har vært syk, og at det gradvis går seg til nå.
Ha en super lørdag! Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails