tirsdag 3. november 2009

Ny lue og Adrià blaa-ansikt

Naar det er lite aktivitet paa bloggen i disse dager betyr det at jeg .... strikker:)
I gaar satt jeg oppe ALT for lenge da jeg absolutt skulle bli ferdig med baggy-lue-prosjektet mitt.
Jeg handlet tilbudsgarn forleden og med dette og en modifisert strikkeoppskrift endte jeg altsaa opp med denne luen:

Ganske saa fornöyd med tanke paa strevet jeg hadde med aa modifisere oppskrift og at jeg tom maatte rekke opp litt paa slutten for aa avslutte paa en alternativ maate.
Det blir ikke noe mer strikk i kveld. Jeg behöver aa sove og strikking for meg er ingen sovemedisin. Jeg blir helt hekta og glemmer alt annet.

En liten episode maa jeg fortelle om fra dagen i dag. Adrià er jo en ivrig og nyskjerrig liten rakkar. Han la ut paa en av sine oppdagelsesferder i huset i dag mens jeg holdt paa med noe annet. SJeg fikk med meg at han satte kursen mot Marcus sitt rom og der fins det jo masse leker saa tenkte han ville finne noe aa underholde seg med der. Men denne rakkern har en nese for ULOVLIGE ting... En annen dag hadde nemlig jeg og Marcus malt paa en dorull (av alle ting) og den laa visst fremme paa gulvet... Etter en liten stund naar jeg skal se til A ser jeg altsaa dette trynet stikke frem og jeg holder paa aa le meg ihjel:) Herregud, denne gutten er jo saa herlig!
Der hadde han gaatt lös med nebb og klör og faatt maling over hele seg og paa alle klaerne. Tom paa veggene var det blaa fingermerker!


Haaper alle faar en fin kveld:)

6 kommentarer:

mona sa...

Hehe, så søt han er!!! Gruer meg litt til Daniel fyker rundt her og gjør "ugang" :) Utrolig fin lue! Igjen må jeg si at jeg skulle ønske jeg kunne strikke.. Kanskje jeg må ta et lite kurs hos mamma!? Ha en super kveld! Klem

Heidi sa...

Hihi...for en luring, en supersøt en!♥ Og så utrolig fin lue, sånn ønsker jeg meg også! Må være veldig kjekt å kunne strikke!!!

Og oj, grattis med jobbtilbud! Skjønner det ble litt kjapt, men kjekt likevel! Ser ut som det er bra med mulgiehter da, håper det ordner seg for mannen også. Blir nok en omstilling ja, men det er jo så fint å bo her også:) Klem H

Marie sa...

For et nydelig bilde! Jeg tror det er en saann "barn nr 2"-ting! De finner paa mye rart!
Kul lue, foresten! :)

Vigdis sa...

For en skøyer :)
Og nydelig lue!

Mariann sa...

Heeeeeheeeee nå fikk jeg en god latter, av A og ikke lua altså :-) For lua var kjempefin. Her snør det idag..... KLEM

Inger-Lise sa...

Så utrolig søt lue! Du er jo knall flink da. Hadde jeg kunnet strikke så bra hadde jeg strikket sånn lue til alle jeg kjenner til jul. He he... Men jeg foretrekker heller andre håndarbeidsformer...
Er så koselig å komme hjem fra ferie og ha så mange koselige innlegg å kose seg med! :-)
Men uff, nok en gang er klokka blitt ALT for mye. Noen ganger tror jeg at tiden faktisk går fortere her i blogglandia enn i RL? hi hi.. God natt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails