mandag 23. november 2009

Vaaanskelig utfordring....

Jeg har faatt utfordring av Mona og Göril om aa vise frem 3 favoritting i hjemmet vaart....
Som noen kanskje har faatt med seg bor vi i en leid leilighet i Spania og ettersom vi er folk som setter pris paa friheten det er aa ikke eie saa mange ting var det ikke mange ting vi tok med oss sörover. Egentlig bare 3 kofferter om jeg husker riktig;) Det er vel kanskje den plassen en vanlig norsk kvinne fyller med skoene sine, haha!

Etter at jeg flyttet til Spania har jeg blitt litt semi-buddhist... Det vil si at jeg ikke gir saa mye oppmerksomhet til materielle ting lenger. Jeg föler egentlig at det er en stor forksjell mellom Norge og Spania der. Og naa mener jeg IKKE at nordmenn bare er opptatt av materielle ting men naar man tilbringer mye tid i husene sine vil man jo at det ser fint ut. Slik er jeg ogsaa naar jeg bor i Norge.

Saa over til de 3 tingene som jeg setter pris paa i hjemmet vaart her i Spania:
♥ at leiligheten er saa stor og lys som den er.
♥At vi har svömmebasseng i hagen.
♥At den er fylt med mennesker jeg elsker.

En annen ting er at jeg har ting staande paa et loft i et gammelt hus ved Sognefjorden som jeg savner. Deriblant fins denne fine kjökkenmaskinen fra Bosch


(saa mange bolledeiger og kakemikser jeg laget med denne da jeg var gravid med Marcus, mimre,mimre)

....og en gammel Bernina symaskin med pedal (funker jo).....

....og en dröss bilder fra reiser til det store utland med venninnene i "gamle dager" som jeg saa gjerne skulle hatt her!
6 kommentarer:

Mammarie sa...

Svømmebasseng i hagen skal man ikke kimse av!

mona sa...

Hihi.. Beklager for at jeg ga deg en vanskelig utfordring ;)
Jeg må si at jeg synes du er et skikkelig forbilde, i forhold til det med å ikke å være så opptatt av materielle ting!! Jeg har fått med meg dette tidligere, og var derfor ekstra spent på hva du ville komme med.. Jeg prøver forresten selv å være litt bevisst på å ikke kjøpe så mye, og tror ihvertfall at jeg er flink i forhold til mange jeg kjenner. Men det er jo lett å la seg rive med også *rødme*. Jeg skal innrømme at jeg har en del ting i boden som jeg får dårlig samvittighet for..
Og jeg må si som mammarie, at svømmebasseng i hagen skal man ihvertfall ikke kimse av!

Tonemor Lindmussen sa...

mmm svimsvam i hagen... DA er det lov å kose seg litt ja! Er det varmt der nå så du kan bade? Høres nyydelig ut. For å få litt sydlandsk stemning og kalde og gufsete nord skal jeg snart på kino og se Couples Retreat. Sett den? Der er det visst både palmer og bading..
Hurra for deg som ikke er oppdatt og opphengt i materielle ting! Det er sånn jeg egentlig VIL være - men ikke helt får til. For som du sier er vi jo mye inne i redet vårt i Norge, så da er det koselig å ha det fint rundt seg.
Ha en flott dag!

Bine sa...

Det er jo en utrolig bra egenskap å ikke sette så store krav til de materalistiske tingene i livet sitt. Det er tross alt mye som er viktigere. Jeg må desverre ærlig innrømme at jeg er litt materalistisk av meg, men ikke i den grad at jeg må ha det beste og det dyreste. Jeg kjøper gjerne brukt hvis jeg kan få det billig, og om jeg selv kan pusse det opp fint :-D Babyting... da må jeg bare innrømme at jeg har dilla, haha! Men ikke når det gjelder leker heldigvis, bare bamser og treklosser :-p Når det gjelder jul derimot... da går en fort amok altså! Men så er jeg jo i slekt med nissen og da.. ehm.. egentlig så er jeg nissen.. ehm..

Men basseng i hagen altså? Skulle hatt et bloggtreff til deg egentlig!

Ingrid Sofie sa...

Skulle gladelig byttet ut skoene mine mot et svømmebasseng (og litt sol)! :)

Tror man generelt har for mye penger..

www.shoppemamma.com sa...

oooh, svømmebasseng i hagen er jeg villig ti å bytte ut det meste for å få! Så digg!!!

Så fint å være bevisst på det! jeg er helt enig i at man kanskje har et litt vel materialistisk fokus i dette landet (og andre sikkert) til tider.
Jeg er jo en meget glad shopper på barneklær/utstyrsfronten, hoho, MEN jeg holder da igjen på andre fronter. Og har regelen "ingenting inn før noe annet går ut". Og da kan ikke "kaste i søpla" telle som ut,hoho.
Jeg tenker at man blir så fanget av tingene om man har for mange.

Ha en super kveld! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails