torsdag 19. november 2009

Verdens filosofidag


I dag er det verdens filosofidag. Den er til for aa minnes paa hvor viktig det er aa stille spörsmaal og utvikle vaar evne til kreativ og kritisk tenkning. Men ogsaa for aa vaere et motpunkt til all teknologi som opptar mye av vaar tid i dag. Dette tenker jeg er spesielt viktig for vaare barn da det er paa denne maaten de erverver kunnskap om sin omgivelse og om verden vi lever i.
Sett pris paa at barna deres er nyskjerrige og ikke minst finn tid til aa svare paa deres spörsmaal.
Jeg syns vi har mange fine samtaler med Marcus.
Vi prater masse sammen og naar vi leser böker syns jeg vi er flinke aa gaa litt utenfor boken og prate om ting som det snakkes om i boken. Saa jeg haaper og tror vi har startet et godt forarbeide der:)

Ha en fin filosoferende ettermiddag.

1 kommentar:

Tonemor Lindmussen sa...

Hei hei! Så fint innlegg! Ja, det er viktig å prate med barna og nå er de dessuten så store at man kan ha gode samtaler som du sier.
Så fint lyset ditt ble forresten - du er jo en kløpper på første forsøk. Jeg synes det er artig med ting som kan lages i en fei, for noen ganger har man kun noen små fei'er ledige!
Takk for gratulasjonen. Vi har vært forlovet siden februar i år, men har snakket om å gifte oss i flere år. Men det var nok jeg som fikk fortgang i det. Helge var derimot lur, for til bursdagen min fikk jeg gavekort på Bjørklund med en giftering katalog. Så han hintet litt han også. Men er ikke helt sikker på hvem som egentlig fridde.

Ha en flott kveld. Her blir det jentefilm! Smil fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails