tirsdag 7. september 2010

Cats and dogs

I skrivende stund regner det cats and dogs her... Hjelp for en tropestorm:) Tordenet har skrallet og satt en skikkelig stökk i meg...

Bryllupet var bare helt FANTASTISK! For en dag og for et opplegg:) Helt supert.
Prikken over i'en var etter festen da mange slo fölge ned til stranden for et aldri saa lite nattbad i fölge med mer champis og gitar;)

Ettersom jeg ikke har faatt tilbake kameraet fra doktorn, maa det desverre bli bildetomt her enda en stund fremover... Boring, jeg vet.

I dag hadde Marcus sin förste dag paa skolen etter sommeren. De siste dagene har vi snakket om hvor göy det skulle bli aa begynne igjen og jeg tror han har blitt helt indoktrinert jeg. Saa blid gutt da.
Denne uken begynner jeg aa jobbe igjen. Ser frem mot rutine igjen faktisk. Faa litt stell paa dagene. Penger i lommen og nye utfordringer. Jeg skal jo jobbe som engelsklaerer igjen, men det föles OK naa etter en laang ferie.
Jeg syr og hekler luer ogsaa og haaper aa selge noen etterhvert.
Dere faar se bilder en vakker dag.

3 kommentarer:

ELIN sa...

Så spennede med skolestart og jobbing igjen. Masse lykke til, og håper du får solgt luene :) Klemmer fra Elin

Inger-Lise sa...

Så bra skolestart har gått bra! :) Vi har byttet barnehage på Kasper og det er en happy gutt som hver dag løper hele veien til barnehagen om morgenen, og bare må leke litt til før vi kan gå hjem om ettermiddagen. Så snakk om forskjell fra han som før sommeren måtte lokkes og lures hver dag, og med tårer i øynene sto igjen i barnehagen når vi gikk... Det er tydelig at han trives bedre, heldigvis. Og så har vi ikke noe problemer med matallergier i nye barnehagen, det er nok hele forskjellen! :)
Lykke til med skole, jobbing, hverdag og hekling! :)
KLEM

Mariann sa...

Godt det regner nå, for om noen uker har jeg bestilt strålende sol og kjolevær :) :) åååååå som jeg gleder meg til et snev av sommer, cava, tapas, shopping, kjærestekos og ikke minst å treffe deg (og kanskje din bedre halvdel)...

Hurra for jobb igjen Heidi, og hurra for bra skolestart :)

Ha en fantastisk uke søta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails