søndag 26. september 2010

Flott feiring:)Festen var en suksess!
Familien Doñate satte prikken over i'en med sin entré paa sykkel med denne ballongkreasjonen.
Sommerfuglkaken fikk jammen bein aa gaa paa. Og Marcus fikk god trening i aa aapne gaver. Noen gaver fikk han ogsaa ferdig utpakket av andre barn rett i haanden. Er ikke det bare typisk barn? Herlig:)
Hvilken perfekt dag aa ha fest i parken. Deilig vaer, men litt skarpere luft naa. Merkes at hösten er her. Naa er det bare aa nyte de siste varme dagene för kulden setter inn her ogsaa.

Tror alle barna storkoste seg! Jeg kunne virkelig se at Marcus var lykkelig tvers gjennom. Saa godt det var aa se han slik!
Og Adrià var like mye med paa leken som de större barna.

Vet ikke om Marcus rakk aa spise saa mye kake egentlig, men Adrià tror jeg rakk 3 kanelboller og noen gode jafs av kake, 3 glass juice, noen ricecrackers med hummus og ja... hvem vet hva mer han aat mens jeg hadde ryggen til. Matvett har han den karen.

2 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Ballonger, flott kake og glade barn, høres ut som en perfekt bursdagsfeiring!! :)
Så herlig å ha en fin park å kunne ha festen i. Begge guttene her har bursdag på vinteren, så vi har lyst til å ha utebursdag for dem når de blir eldre. Bor rett ved marka, så vi drømmer om bål og skikonkurranse. Om noen år kanskje.. :)
Herlig med A og alle kakene. Sånn er Lauritz også. Alltid sulten og klar for en kakebit. :)

Vigdis ♥ sa...

Mong! Masse mong!

Det ville prinsessa sagt om hun satt her og blogget sammen med meg. For ballonger liker hun, har bare ikke lært å si det enda.

Ser ut til at dere hadde en fantastisk bursdag. Bra at dere utnytter mulighetene dere har, som med denne nydelige parken :)

Ønsker deg en flott uke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails