fredag 6. november 2009

FRIDAY-feeling?

Saann, da har roen senket seg i huset...phu! Det ER digg med litt kveldsstund bare for seg selv og mannen etter at barna har lagt seg. Og enda bedre föles det naar Adrià er nesten feberfri og fin igjen:) Haaper det varer.
Det har vaert en finfin kveld her hos oss. Jeg og Marcus tok oss av handlingen og var ute en god stund. Handlet de förste mandariner! Lukten av dem gjorde at jeg saa for meg julen med en gang! Hvilke utrolige minner luktesansen kan frembringe. Jeg saa for meg snö, pepperkaker, hörte nesten julesanger i öret, appelsiner med nellik, adventskalender, syv sorter julebakst, ribbe, juletre... ja, og mere til! Jammen rart aa tenke paa at julen snart er her IGJEN... Tiden flyr. Men det tar jeg som et tegn paa at jeg har det BRA og trives om dagen. Det er jo da tiden raser fra oss, ikke sant?

Marcus var saa stolt her i kveld da han klarte aa legge et puslespill helt selv:) Han sa "jeg er stor gutt, klarer aa legge puslespill helt selv"! Jeg er jo saaklart stolt langt inn i hjerteroten. Denne gutten laerer saa mye nytt hver dag naa og han blir mer og mer glad i skolen. Han er ganske saa glad i Dolors ogsaa (fröken) og i dag viste han meg en saann grimase der öynene gaar i kryssvinkel og da jeg spurte om hvem han hadde laert det av svarte han Dolors:) Haha, litt av en skole han gaar paa maa jeg si!

I kveld har vi kost oss med hjemmelaget squashpizza og sötpotetchips:) Förstenevnte har blitt en klassiker her, mens chipsen var et nytt paafunn. Men det var kjempegodt. Tynne skiver stekt i olivenolje med litt salt, yummie:)
Noe saerlig spisero blir det jo ikke med to barn ved bordet. A var overtrött og satt og skreik ved bordet og M var uheldig aa helle ut all melken sin. Saa ble han saa lei seg for det at han satte i aa graate ogsaa. Naa er det nesten saa han blir flau naar det skjer slike uhell... Stakkar helten min!

Men naa skal siste rest av FREDAGEN nytes i sofaen med Salva!
Haaper alle har en finfin kveld!



1 kommentar:

Fru Fly * Heidi sa...

Så godt at dere er nesten friske igjen hele gjengen etter den sjauen! Høres ut som dere har hatt en koselig dag, tross litt trøtte barn og søling;) Kos dere resten av kvelden! Klem H

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails