søndag 1. november 2009

Helgen!

Helgen har vaert innholdsrik; utflukt til en fjellandsby, allehelgensfeiring, tur paa (lands)byen (for min del) og mye surr i dag som fölge av kvelden i gaar;)

I gaar dro vi til en fin liten landsby sammen med Asis og co. Vi har helt sluttet aa vaere ambisiöse naar vi har med barna og er fornöyd saa lenge barna har det bra. Det betyr at vi ofte tar bilen og kjörer til steder vi ikke har vaert för, leker paa en ny lekeplass, gaar litt rundt, handler med oss en liten piknik og spiser lunch i en park...for eksempel. Slik ble det i gaar vertall. Veldig fin tur og ungene hadde det saa moro sammen. Adrià hadde fullt opp med aa bli kjent med blader og gress og vi hadde jobb nok med aa fölge med paa hans oppdagsferd!
Her er et bilde fra landsbyen. En veeeeldig smal inngang til en gate....
(Naa kom jeg paa en vits jeg saa forleden paa tv... Den er slik: En liten gutt med vannhode sier til mamman sin: Mamma guttene paa skolen mobber meg og kaller meg kjempehode. Jaja,sier mamman. Da faar du löpe etter dem og slaa til dem litt da... Ja, svarer gutten. Det er bare det at de löper i trange gater. Haha, sorry daarlig söndagshumor! Jeg er sliiiiiten i dag, altsaa!)


Marcus skal ogsaa absolutt baeres av mamma! Det gaar bra noen minutter...

Saa over til i gaar kveld. Jammen lenge siden jeg har vaert ute og luftet meg i de tidlige nattetimer, og saa moro som det var:) Skulle jo ikke mye vin til för jeg var litt paa en svingstang;)
Og catalanen satt jo som et skudd og jeg slo til med et par röverhistorier fra meg og mine venninners reise verden rundt i '97... Herregud saa mye moro vi har gjort! Og fra Cubaturen i '99...
Da vi gikk tom for penger lenge för vi skulle reise hjem men var saa heldige aa traff paa noen canadiske gutter som bodde paa All-inclusive hotel. Da de reiste hjem overlot de armbaandene til oss og vi gikk paa hotellet deres baade tidlig og sent og forsynte oss fra restauranten der. Paa kvelden gikk vi i baren og drakk gratis drinker...! Dette holdt vi paa med i mange dager helt til det en dag kom en mann bort til oss paa stranden som sa at han visste hva for opplegg vi holdt paa med og at han skulle melde fra til politiet! Gjett om ikke det gikk fort aa pakke kofferten og komme oss avgaarde til Havana:) Svette og paranoide!
Og mange flere slike episoder, blant annet den da jeg ble skamklippet paa en strand i Mexico og vaaknet dagen etter med 0 haar paa hodet... Help! Jeg gikk med skaut i 2 mnd etterpaa!
Haha, jeg maa le her jeg sitter og mimrer tilbake!

Jaja, dagen i dag har vaert helt tullete. Begynte med at jeg holdt paa aa brenne ned hele huset da jeg skulle lage lunchen til A. Skulle vaere effektiv og gjöre noe annet mens jeg holdt paa med maten hans og glemte hele greien. Oppdager at det lukter BRENT og paa kjökkenet siver det röyk ut fra kasserollen... Hele kaserollen er svart som natten og röuyk og brannlukt all over. Saa da maatte en sliten mama til med aa lufte og vaske hele huset for aa erstatte röykelukt med go'lukt. Saa naa har vi et skinnende hjem her.
Saa har jeg klart aa forspise meg paa panellets, en saann klassisk dessert paa allehelgensdagen. Spiste sikkert 5 stk og merket ikke för etter en stund at jeg hadde en stein i magen. Det var da vi hadde booket inn kafemöte med vaare venner som ikke kom likevel da det hadde vaert en misfostaaelse. Ikke det at vi ikke koste oss altsaa! Men naar vi skulle betale hadde jeg altsaa glemt pengene hjemme og Salva fikk gaa og hente... Da han kommer tilbake betaler vi og gaar...uten stellevesken til A. Og jeg som liksom ALDRI glemmer noe! Og det oppdaget jeg ikke för vi var hjemme.... Ut igjen altsaa. En ulykke kommer jo aldri alene;)

Naa svir öynene mine her og jeg skal straks hoppe i loppekassen. Haaper dere har hatt en fin og innholdsrik helg?!

3 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Haha, su har jammen gjort mye rart altså! Bare i dag har du gjort en hel masse.. hihi.. Bra huset fremdeles står - og at du hadde det gøy i går! Stor klem H

siddisisalou sa...

haha ..... travelt å vœre småbarnsmamma etter en kveld med venninner. Men det er jo veldig viktig å ta seg ut en gang i blant. Har kost meg masse med historien din, og kan fortelle at jeg har hverken spist søtpoteter, kastansjer eller panellets - har glemt det helt ut. Har liksom ikke den tradisjonen bygget inn i systemet vårt og det må vi jammen gjøre noe med - for jeg elsker iallefall kastanjer og panellets!

Vigdis sa...

Hahaha artig med slike minner! Min helg har gått til maling og maling og maling...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails