mandag 8. februar 2010

Ai låv ju  ♥

 DSCF7119

Marcus tester ut karnevalskostymer i dag:) Tror det blir dette Peter-Pan kostymet jeg kjöpte for 2 Euro paa et bruktmarked i vaar! Hver dag denne uken har de karnevalstema i skolen; i dag var det sokker i ulike farger, og i morgen blir det malt nese;)

DSCF7123

Dette er ikke  syke Adrià nei… Han synger bare “You are my heart”av Didrik Tangen for full hals;) Dette er i toneforhöyningen;)

DSCF7125

Og dette skremmende synet mötte meg ved skoleslutt i dag… “mamma, jeg heter IKKE Marcus, jeg heter Spiiiiderman”. Jaja, som om jeg ikke visste det liksom:) Han leker jo ikke med annet om dagen denne gutten!!!

Som dere da har skjönt sliter A med sykdom. Vi trodde han var daarlig fordi han spiste papegöyebaesj i gaar, hysjhysj… Men legen sa det var den klassiske virusinfeksjonen som alle har disse dager. Han er ganske utslaatt stakkar med 39 i feber.

I morgen skal jeg staa for underholdningen i skolen til Marcus. Jeg skal kle meg ut som heks og komme og fortelle historien om heksen Brunhilde… Hjelp, jeg er jo litt nervös jeg. Typisk meg aa bekymre meg for smaasaker. Det kan da ikke bli saa forferdelig? BARE 25 unger og 2 VOKSNE som skal se meg “opptre”… Ingen fare;)
Wish me luck sier bare jeg…

5 kommentarer:

Fru Filifjonka sa...

Hei Heidi!

Nå er det bra lenge siden! Din tremenning Camilla som hilser :) Så morsom og fin blogg du har, og så fine barn!! Artig å se! Du har vel holdt på ei stund med blogging skjønner jeg... Har ganske nylig oppdaget denne blogge-verdenen, det er jo så mye fint og inspirerende å se. Kommer til å følge deg og dere! Klem fra Camilla:)

Vigdis sa...

Åååh, fiiine Peter Pan! Ønsker deg masse lykke til i morgen, og god bedring til lille-A :)

Inger-Lise sa...

Må si du har en ganske skummel spidermann der, men en veldig søt peter pan da! :-) Vi skal ha karneval i barnehagen på fredag, så da skal astronautdrakten på. He he.. Han vil heller være flypilot enn astronaut da, men med litt overbevisning fra mamma så godtar han at astronauter og flypiloter bruker samme antrekk for tiden! ;)
Ikke noe særlig at A er syk. Håper formen hans blir fort fin igjen, og at han ikke smitter dere andre. Her tror jeg alle er syke for tiden. I barnehagen går det både magevirus og halsvirus, vi har så langt bare hatt det siste. Krysser fingrene for at vi skal være friske litt fremover nå, er så leit når de små er syke!! :(
Har forresten en award til deg hos meg i dag. Håper du har tid og lyst til å ta den! :-)
OG DU.. selvsagt sender jeg de beste lykkeønskninger for din opptreden på skolen! Det fikser du garantert!! ;)
KLEM

mona sa...

Herlige bilder av de søte gutta dine :) God bedring til Adrià, og lykke til i morgen!
Klem

Mammarie sa...

Hihi, papegøyebæsj. Ja de putter hva som helst i munnen desse små :D
Utrolig stilig Peter Pan-gutt der!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails