tirsdag 9. februar 2010

HEKSEN BRUNHILDE

Da var historietimen over og det gikk bra! Det ble heksehistorie i dag og jeg hadde tatt med meg baade tryllestav og heksehatt til aa spice opp historien litt. Jeg fikk sitte paa en trone og lese opp fra boken, men för jeg begynte maatte jeg drysse tryllestöv paa alle barna:) Saa sött da. De t er visst fast ritual naar det kommer en forelder for aa lese.

Alle barna satt fint og hörte paa, og M kom saaklart frem et par ganger og ville peke og forklare ettersom han jo kjenner boken saa godt. Det fikk han lov til ogsaa.

Det gikk egentlig veldig bra. Jeg var litt spent paa forhaand ettersom det ikke gaar paa mitt spraak, men barn er jo lette aa underholde og stort sett liker alle aa bli fortalt historier. Er dette praksis i norske barnehager undrer jeg?

Andre foreldre hjelper til med andre ting ogsaa. En venninne av meg tok med seg bröbdbakermaskinen en dag og viste barna hvordan man lager bröd. Kanksje jeg tar med meg heklekroken en dag og laerer de et par luftmasker?!! Hehe:)

DSCF7126 

Marcus med grönn nese i dag! Karnevalet fortsetter. Dette var rett för mor skulle i ilden:)

3 kommentarer:

Eivor sa...

Så flink du er ! Litt modig også - unger kan vœre et veldig krevende publikum, men det gikk heldigvis bra. Men heksen Brunhilde - hvem er hun ? Det er vel ikke en norsk historie ?

Mariann sa...

Hei Snuppis.... Kan tenke meg du var en hit blandt barna :), du er jo Heidi-Supermama.... Helt fantastisk med barnehage altså, men fikk en liten nedtur når jeg ringte barnehagen idag og det ikke var tenkt oppstart før etter påske.... ble helt satt ut jeg da, du vet jo hvordan vi damer er gode på å planlegge, og gjett om jeg har planlagt mye i natt... MEN tror hun skjønte at vi trengte plassen rimelig kjapt for nå ringte hun tilbake og sa de hadde fikset at hun kunne begynne 1.mars :)... så nå er mor happy igjen... Og du, IKKE stress med luen, den som venter på noe godt osv..... KLEM

Størstepia sa...

Hei Heidi!
Har vært innom den flotte bloggen din før også, men ikke lagt igjen noen kommentar.
Jeg vil bare si at jeg syns du skriver kjempebra og at det er veldig morsomt å lese om mamma'er i andre land.
Er ofte i Spania selv, svigers har leilighet ved Fuengirola/Marbella og har reist mye rundt solkysten og Andalucia. Ei god venninne av meg er gift med en spanjol & bosatt ved Cadiz, så jeg "kjenner" meg nesten litt igjen i bloggen din:-)
Hit kommer jeg nok ofte & titter innom:-)
Klem fra størstepia
PS: syns du var kjempeflink som var i barnehagen og fortalte om heksen, tihi:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails