onsdag 17. februar 2010

Munchs skrik?

DSCF7175

Göy aa vaere med mamma paa sykkel til butikken i herlig vind! Og ekstra göy naar man faar lov aa ta med seg en pakke tyggis paa kjöpet. Og det var da forunderlig stille det ble paa gutterommet rett etter at vi hadde kommet hjem…. Saa stille at mamma bare maatte stikke sitt nyskjerrige hode inn. Og der satt storetroll bak döra med kjeften paa vidt gap… Ikke lett aa lukke den med typ 15 tyggis i:)

5 kommentarer:

Tonemor Lindmussen sa...

Ha ha så festlig! Tenk så gøy å være 4 år snart og det er første gangen man har så mange tyggis i munnen! Fantastisk mamma har foreviget det!

Ha en koselig kveld!
Smil fra Tone

Mariann sa...

Hahahahaha fantastisk

Inger-Lise sa...

Jammy.. he he he, ja det må jo testes det også! Jeg lot Kasper smake tyggis for litt siden. Men heldige meg, godgutten min liker bare ren sjokolade, så tyggisen kom rett ut igjen! Maser ikke på han for å like brus og annen godis nei... ;)
Veldig morsomt bilde forresten.. thi-hi.. :-)
Så deilig med vår og sol, jeg lengter... Vi har begynt å planlegge sommeren, men har ikke fått bestemt noe konkret annet enn at vi skal en tur til svigers i Geneve. Når og hvordan vi skal reise dit ehar vi ikke bestemt enda, men vi jobber med saken! :-)
God natt, KLEM

Vivian sa...

Moro bilde!!!

mona sa...

Hahaha, utrolig bra! Gratulerer med dagen til Salva :) Håper dere har hatt en hyggelig kveld. Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails