søndag 21. februar 2010

Herligste bomullsdotten…

DSCF7193

…traff vi utenfor restauranten vi bësökte i gaar. En slik vil jeg ha! Myk, fluffy, kosegal og hvit som melk.

Et mindre trivelig bilde og smaksopplevelse kommer her…

DSCF7200

…grisesnute til 4,50 Euro… Ekkelt, haarete, seigt og helt uspiselig etter min mening…

Og hvorfor har den havnet paa MIN kjökkenbenk mellom to skiver bröd? Maa jo vaere mannen som aldri blir kjedelig aa leve med som har hatt en finger med i spillet her;)

2 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Hæ.. en grisesnute? Virkelig? Spiser de det der nede? Hmm.. trodde det var sånn som hunder spiste jeg... *ikke meningen å fornærme noen nå assa.....*
Nydelig katt da! :-) Blir nok ikke noe hårete husdyr på oss med det første for min kjære er ganske så allergisk. Skal faktisk til legen med K for å teste han for hundeallergi i morgen. Søsteren til mannen har fått seg hund, og Kasper har blitt skikkelig dårlig et par ganger vi har vært innom der. Ikke noe gøy, men vi må få testet om det er allergi (evt hva slags) eller noe annet.
Det førfødselsrituale virket spennende å få være med på. Er jo en helt annen verden enn hva vi har her, jeg har i hvert fall aldri hørt om noen her som har sånt. Flott det å få masse positive tanker og energi med seg til en fødsel, det trengs! ;) Begge guttene mine fikk jeg med naturlig fødsel (på sykehuset riktig nok), bare hjulpet av litt lystgass. Jeg klarte jeg meg fint med bare mine egne krefter og min kjæres tomler som jeg nesten knakk av... (har fått høre det etterpå ja!! hi hi...)
Er vel kanskje mer utbredt sørover i Europa og også i USA med keisersnitt og lignende!?!
Uansett fin mage hadde hun. Måtte inn å titte på mine gravidbilder nå. Er så uvirkelig at jeg hadde den knallstore magen for et år siden.. Tiden FLYR!!
Stor klem på søndagskvelden! :-)

Tonemor Lindmussen sa...

Åå fyyysj - det var litt av machomat! Men du kan jo altids diske opp med litt smalahove da!!! Vi har våre ekle mattradisjoner vi også..

Ha en fin dag - og lykke til med den lille djevelen... Han er innom her også innimellom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails