tirsdag 23. februar 2010

Eeeendelig

... har jeg faatt en liten ansiktslöftning paa bloggen... eller? Uansett, forandring fryder og jeg har lenge lengtet etter aa ha en litt bredere blogg. Naa har jeg faatt det og sparket i raeva fikk jeg da jeg saa at Mona lett hadde forandret sin. Og bloggen hennes har jo bare blitt saa fin. Helt nydelig header da. Jeg vil ogsaa ha ny header, men det er jo saa vanskelig. Og dessuten faar jeg tenke litt paa hva jeg egentlig vil formidle med denne bloggen. Den er jo litt mamma slash kreativ blogg...


Forresten; hvordan i huleste midstiller man headeren sin? Skulle da ikke vaere saa ille vanskelig?

Pikiken ble helt super i dag! Tror man spiser bedre i friluft jeg! Apetitten stiger i takt med fulgekvitter og traer som plutselig skyter knopper! Ja, i dag har jeg oppdaget grönt, grönt, grönt paa noen traer! Jippi:) Vi satt forresten UTEN jakke... bare for aa strö salt i saaret altsaa, hehe!


4 kommentarer:

mona sa...

Så koselig at du likte ansiktsløftningen jeg ga min egen blogg nok til å bli inspirert ;)
Dette ble jo veldig bra! Jeg aner forøvrig ikke hvordan man får midtstilt headeren, min bare poppet opp i midten av seg selv. Hihi..

Bine sa...

Godt med litt størrelse! :-D

Hmm... ja min header havner automatisk i midten den og. Men sjekk html-koden. header og om det står center eller left eller right ifbm det :)

Si fra om du trenger hjelp så skal jeg se om det er noe jeg kan gjøre :)

EndeligMamma sa...

Fint med litt bredde ja...nå begynte jeg plutselig å vurdere selv om jeg skal endre på min...hmmm...

Å, piknik uten jakke!! Jeg har glemt hvordan det er å få sol på kroppen ;)

Inger-Lise sa...

Ja har du sett, dette var jo fiiint! ;) Tror jammen meg det er samme layout som jeg har vært og sniffet på å bytte til.. ha ha.. Morsomt! Men jeg turte ikke å bytte, var redd det kom til å bli kluss og rot av å bytte mal. Men det går altså bra å bytte? Godt å vite! ;)
Har lyst på litt forandring jeg også, særlig ny header. Men det blir ikke i dag! ;)
God natt - KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails