torsdag 11. februar 2010

Mornings.

Adrià er virkelig ikke seg selv i dag… I natt vaaknet han ogsaa flere ganger og laa bare og klynket…. OM han vaakner paa natten skriker han mer og kraftigere og noen ganger stiller han seg opp i sengen, men i natt bare laa han og klynket som en liten hund som syntes synd paa seg selv. Jeg skjönte at noe ikke var som det skulle og tok han med inn til oss. Der hadde han ogsaa vanskelig for aa finne roen… Vi stod opp etter en liten stund og saa trött som han var stakkar sloknet han da vi trillet M paa skolen. Og han sover ennaa. Han var jo litt syk for et par dager siden, men dette skjönner jeg meg ikke helt paa. Faar se hvordan formen utvikler seg utover dagen om det blir lege eller ikke.

Naa har jeg egentlig kaffedate, men kjenner at jeg burde avlyst den. Har ganske mye som venter paa aa bli gjort og med disse kaffedatene og henting paa skolen allerede kl 12 er det altsa ikke mye som blir gjort. Hmm…

Sorry om noen ble stött av innlegget i gaar kveld… Haaper ingen satte frokosten i halsen eller kaffen i vrangstrupen av bildet… Aesj, jeg vet det var helt jaevlig ekkelt..;)
Jaja, skal kompensere med hyggeligere bilder utover dagen: LOVER!!!!
Ha en herlig dag alle fine der ute:)

3 kommentarer:

Vivian sa...

Stakkers lille. Det er så kjipt når de små er syke.
Håper han blir bedre utover dagen!
God bedring til han!

Klem

Størstepia sa...

Usj, det er så ille når barna er syke:-( Man føler man burde gjort så mye mer, men er jo så vanskelig å vite hva man skal gjøre...
God bedring til lille Adria, håper han kommer seg!!!
Klem fra størstepia

Brit-Elin sa...

Heisann! kom plutselig over bloggen din og den kommer jeg til å komme tilbake til :) har bodd i barcelona så var utrolig kjekt å komme over bloggen din :) Ha en fin torsdagskveld!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails