mandag 1. februar 2010

Crazy, men sant…

Hallo, trodde jeg bodde i Spania og hadde fritak fra kulde og ikke minst snö?! Men neida, sjekk bare ut bildene fra i morges…

DSCF7058  DSCF7067 DSCF7069

DSCF7066

Naa etter lunch er det ikke saa hvitt lenger… Solen varmer godt i dag:) Og det var mulig aa sitte ute og nyte en kopp kaffe paa plaçaen i morges.

Dagen er vidunderlig saa langt. Noen dager gaar alt paa skinner:) Men bare for et par dager siden var alt kaotisk… Livet er opp og ned. Best aa nyte öyeblikket.

2 kommentarer:

Heidi sa...

Oj, litt snødryss hos dere også? Da har vel spanjolene låst seg inne:) Her laver det ned - igjen... Sukk, nå kan det godt minke litt, ikke øke på synes jeg. Koselig og lyst med snø, men jeg må innrømme at jeg lengter litt etter vår snart. Ha en fin dag, søte du! Klem H

Inger-Lise sa...

OJOJ... Snø hos dere også, ja nå tror jeg hele den globale oppvarmingen har tatt seg en pause.. Pleier det å komme / legge seg snø hos dere om vinteren? Her har vi hatt -14 igjen i dag... Er jo nesten blitt vant med denne ekstremkulden, så i går var vi faktisk ute å akte et lite kvarter alle mann selv om det var -12. Men nå gleder jeg meg til våren, gress blomster.. ah.. *drømme* Det kommer vel tidligere hos dere gitt. Du får sende herlige wibber nordover så snart snøen deres er borte! ;)
Veldig koselig med fine bilder assa! Gøy å se hvordan det er rundtomkring der dere bor! Håper dere er fornøyd med det nye kamera!
Mener jeg så en muffinsoppskrift lengre opp her, så nå jeg må klikke meg videre i bloggen din! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails