søndag 7. februar 2010

SÖNDAG

DSCF7116

I heisen tilbake fra parken:) I dag var det full rulle i parken. Jeg fikk virkelig pratet fra meg, traff jo alt av kjentfolk paa én gang. Det var saa utrolig vaarlig og jakken ble lagt over vognen. Adrià ville helst krype oppi alle pytter omkring, saa han kom hjem med brune knaer og vaate jakkekanter…;) Mor maa vaere kjappere i avtrekkern gitt!
Salva kom hjem fra fjellet og da heiv jeg meg rundt mens jeg ennaa hadde aanden over meg! Löpetur; EXTENDED VERSION! Löp nok 1 mil i dag, opp til en liten fjelltopp inkludert. Hatet max da jeg stod paa toppen og innsaa at jeg maatte karre meg tilbake. Fy f… da hadde jeg nesten blodsmak i kjeften og saa  nok helst ut som en tomat paa flukt. Men saa kommer jeg tilbake da og er saa fornöyd og tenker at DETTE kan jeg jo gjöre saann ca 3 ganger i uken?! Kanskje jeg til og med skulle melde meg paa ett saant halvmaraton med én gang?

Ellers har vi jo vaert paa standard söndagslunch da…Det er jo saa koselig, og man blir tvunget til aa ta livet med ro. Det er ikke alltid saa lett. Tror at det skal vaere lett som en plett, men sannheten er at det er skikkelig vanskelig aa sitte HELT stille… Men jeg behöver den treningen. Bestemor stepper jo gjerne inn og leser og leker med guttene:)

Dette er fra et gyllent öyeblikk!DSCF7117

Tenk at den damen der er 70?! Hun holder seg saa bra. Oppskriften er avstand fra alkohol og röyk og saa en herlig positiv innstilling til livet:) Og saa en saann middelhavsdiett saaklart;)

Hatt en bra dag?

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Høres ut som en herlig søndag. Jeg har sovet leeenge i dag, min kjære stod opp med prinsessa. Så var vi ute i hagen med akebrettet mens han var på jobb. Finfin arbeidsdeling. :) Så fine bilder du har! Tipper det var godt med nytt kamera?

Mamma4 sa...

Ai så sprek :)har nettopp begynt å trene igjen jeg etter nesten 1 år borte fra treningsstudio.Jeg er ingen jogger :) , men elsker trening i sal, body vive, body pump, body jam, osv.Begynt på noe som heter AfroLatin nå.Stilig.
Spennende å skrive på bloggen til en som bor så langt unna.Fantastisk med nett gitt. Da er man ikke langt unna hverandre uansett.Har tittet litt på bloggen din jeg og kommer nok tilbake igjen også.

Mariann sa...

Hola Spreka!!! Tenker du har en deilig følelse i kroppen idag, selvom det var slitsomt idag :).. jeg har trening på programmet igjen i morgen, og kjenner jeg gleder meg masse til det, det er digg å være igang. Så søt bestemor var da.... Ønsker deg en fin uke :)

Tonemor Lindmussen sa...

Å hvilket hærlig kodak moment med bestemor. Det bildet hadde vært perfekt som bestemor gave i ramme! Kjempe fint var det!

Nå ble jeg jammen spent hva dere snakket om på puben her om dagen! Ny retning? Ja - vi får vente å se! Når du prater om vår i luften og alle de deilige utfluktene dere tar, er det vanskelig for oss her hjemme å skjønne at det er et alternativ å flytte til Norge. Men jeg skjønner det om familie og venner trekker!

Håper du har en flott dag! Og tenk så hærlig at man lærer så lenge man lever! Nå vet vi BEGGE at svømmebrillere er goggels! Did not know either!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails