onsdag 10. februar 2010

WALLSTICKER?!

 

Saa mye snakk det er om wallstickers om dagen tenkte jeg aa vise dere siste nytt innen wallsticking fra Banyoles…

Stinkende og spyfremkallende, og jeg kjenner jeg blir saa sint, saa sint at noen kan la slikt henge gatelangs… Fy f altsaa. Snart skal jeg og Adrià ut og rusle gatelangs haand i haand og han saaklart paa trygge siden lengst fra bilene. Og tenk dere om han skulle tatt tak i veggen og denne dritten her? Aesj, nei naa fikk jeg bokstavelig talt gaasehud paa HELE kroppen.

Det er faktisk ganske mye slik dritt aa se rundt i gatene og det er veldig kjipt da det i övrig er veldig rent. Skjönner ikke at ikke folk kan plukke opp/skrape av i dette tilfellet (!) baesjene til hundene sine. Men det er en del punkere her i byen og jeg regner med det har vaert en av dem. Fy skam:(

 

DSCF7136

Dette er det groveste jeg noen gang kommer til aa vise paa min blogg, bare saa det er sagt:)

God natt!

4 kommentarer:

Vivian sa...

Ikke pent.
Ha en god natt dere :)

PS det ligger noe til deg på inne på bloggen min.

Klem Vivian

Tonemor Lindmussen sa...

Usj a mei - ekkelt. Da skulle du hengt over en carpe diem eller rydd opp etter deg - din bærsj (på spansk!)

Ja wallstickers har tatt av gitt.. Tror ikke jeg kaster meg på. Har så mye vegger med struktur...

Ha en super dag! Er så glad for at du er min blogg-venn!

Eivor sa...

Det var jo en ny vri på all den hundebœsjen som er over alt her i dette landet. Føler alle her har en hund, og det er utrolig med tanke på at mesteparten bor i en liten leilighet og ikke har allverdens plass. Men uansett det med hunde bœsjen er virkelig et stort problem når vi ser vekk i fra boss som blir satt ut alle steder bortsett fra i bosscontaineren som står 50 meter unna. Jeg kan se nesten daglig fra her hvor jeg bor fine damer som er ute og går tur med hundene sine som lar de bœsje over alt uten å plukke det opp - jeg har prøvd å gi beskjed mer enn en gang, og da er disse fine damene plutselig ikke så fine i språkbruken sin .... triste greier.

Bine sa...

hahah, er det wallstickers?! Nei fysj, så stygge!

Håper alt står bra til med dere :-) Har ikke vært så flink til å skrive i bloggen eller besøke andre for tida, men ser hvertfall innom innimellom.

Klem fra Isak & Bine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails