lørdag 13. februar 2010

KARNEVAL?

Kald dag men karnevalsdags:)

Eller? Marcus har hatt rar mage og det har blitt noen turer paa toalettet… Haaper det meste er ute naa.  Han virker bedre naa og klager ikke over at det gjör vondt mer.

Kostymet er nedpakket, maa bare ut og kjöpe et lite sverd, og jeg tenkte aa kanskje vaere heks i dag;) Mye hekseri denne uken altsaa!

Adrià snorker i vognen, vi skal gjöre oss klare til utmarsj og saa faar vi bare se om vi er i form kl 16:30 eller hvordan ting utarter seg!
Er det fastelavn i Norge i morgen?? Da maa vi jo i saafaa kjöpe inn til bollebaking for HER er det ingen fastelavnsboller aa oppdrive paa kaféene…

Ha en super dag:)

Marcus hilser:

çç:4sdrtrftgghtgvcgfccyyguoi

marcus ♥ v♥vvv♥♥♥vvvvvvvvvvvv♥vvvvvvvvvvvvvv♥♥♥♥♥♥vvytdcgfxc fxcbkmll´kklkjkñlñ´ñ´+´

ç

5 kommentarer:

Mammarie sa...

Ja det er fastelavn :)

EndeligMamma sa...

Jaaa, fastelaven, morsdag og valentinesday på en gang! Jeg tror det er endel mødre og blomsterbutikker som føler seg litt snytt for en dag her ;)

Men jeg gleder meg i hvert fall til min første morsdag!

Ha en fin fin kveld!
Klem

Størstepia sa...

Hehe, ja du får bake boller - det skal jeg også gjøre imorra:-)
Håper det ble karneval på dere da, høres så koselig ut! I Spania er folk så mye flinkere til å feire ting og gå ut og gjøre ting sammen!
Ha en strålende lørdagskveld :-)
Klem fra størstepia

Mariann sa...

Hei heksa :), håper karneval med vellykket og at du har friske barn... her går det stadig bedre, men er skralle fortsatt. Og lykke til med bollebakingen. Vi orket ikke shoppe inn noe igår, så her blir det grilling av pølser i skogen istedet ;)... og gratulerer på morsdagen...klem

Inger-Lise sa...

Hei snup.
Håper formen holdt for karnaval og helgen! :-)
Veldig søt hilsen fra M der. Kasper vil også gjerne bruke dataen her, og taster stadig i vei. Litt rart hvordan denne nye genrasjonen har et helt annet utgangspunkt for data og all sånn teknologi, enn hva vi hadde. Nå har jo unger på barneskolen mobil, mens jeg fikk min første sommeren jeg ble 19 år!! ha ha.. tidene forandrer seg! :-)
Ønsker dere en finfin uke. Vi blogges. ;)
KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails