onsdag 17. februar 2010

Sommerplaner i solen:)

I dag varmer solen og vi har tom tilbrakt en aldri saa liten stund paa balkongen i solen etter lunch! Saa etterlengtet den har vaert:)

DSCF7169 DSCF7170

Da flyr tankene til sommer og ferie…

Vi har bestemt oss for aa droppe Norgesferie i aar… Det var billige billetter aa faa tak paa, men det er bare det at det er saa sinnsykt dyrt aa tilbringe tid der. Men, vi har planer om litt campingliv/telting i fjellene her i Catalunya! Jeg syns jeg ser familien Ut-Paa-Tur-Aldri-Sur i telt med alt baby/smaabarnspikkpakk;) Bading i elver, og matlaging paa primus:) Og nydelige solnedganger til en flaske vin etter at barna sover sött i teltet…!

Jeg vet jo at jeg er veldig optimistisk og entusiastisk naa, men slik er jeg! Det kan jo bli noe som minner mer om dette: Hundreogfjörti myggestikk, ryggsmerter fordi man har lagt skeivt over en rot hele natten, ikke sovet fordi man har vaert redd for at et storsultent villsvin skulle passere og kjenne lukten av herlig babyhud, ende opp med stinkenden BO (body- odor) da elvevannet var for kaldt til i det hele tatt stikke nedi stortaaen, utsultet fordi det tross alt ikke var lov aa bruke primus i de übertörre skogene i Spania…

Jeg syns det förste alternativet hörtes best ut og tror stenhardt paa at det kommer til aa bli nettopp slik;)
Saa naa kan sommeren bare komme!

Noen planer for sommeren?

Noen som skal til Costa Brava???

4 kommentarer:

Mariann sa...

Syns dine sommerplaner høres fantastiske ut :).... jeg skulle ønske jeg var skrudd samme slik at jeg hadde funket på telttur... et døgn går fint og så savner jeg komforten... litt for fisefin der altså. Har litt å jobbe med :)

Venter spent på lua også. Gleder meg til den kommer... den kommer garantert til å være kjempefint.

Ønsker deg og dine fine en fantastisk kveld.

KLEM

Vivian sa...

Hei.
Så deilig å tenke på sommerferien. Her laver snøen ned ennå og folk sier vi kan forvente at det skal være slik en måned til.

Jeg kan nesten ikke vente til mai, og vår ferie til Malaga. Jeg tror vi skal bo i fuengirola. Har du noen kjennskap til det område?

Jeg er nok litt for fisefin jeg også til sånn telt og primus. Men kan fint se idyllen for de som liker sånn.
Uansett er det deilig å tenke på sommer.

Heldige du, som kan sitte i solen i lunsjen.
Ha en herlig kveld.
Klem Vivian

Elisabeth sa...

angående sommerplaner, du må sjekke mailen din.... og hvis feriebudsjettet blir stramt så er det bare å si fra. vi leier gjerne leiligheten deres:) evt. andre som har ferieleilighet til leie i området deres

Vigdis sa...

Åh! Det hørtes helt fantastisk idyllisk og herlig ut! Gå for den første varianten, og gjennomfør! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails