tirsdag 19. mai 2009

@ the beach!

I dag straalte solen enda sterkere enn i gaar og vi bestemte at det maatte bli stranddag:)
Det er jo jeg glad i saa lenge det ikke blir mange timer aa ligge pal... Det taklet jeg tidligere og saa paa det nesten som en heldagsjobb aa bli brun...! Ikke saerlig sunt for huden men saa var jeg ogsaa ung og "uvitende"...
Vi dro til l'escala paa Costa Brava og spankulerte langs en kjempefin sandstrand der. Mine to vikingforeldre bestemte seg tidlig for at det kom til aa bli et bad, mens jeg var litt mer avventende. Det blaaste litt mer ved havet og jeg syns egentlig det var behagelig nok aa sitte paa stranden med litt klaer paa! Men da mamma og pappa heiv seg uti og tydelig likte det, kunne ikke Heidi Vikingdottir vaere noe verre... Egentlig var det bare deilig ettersom kontrasten mellom luften og havet ikke ble saa voldsom.

5 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

åå. så utrolig herlig det så ut!! her har det vært plask regn de siste dagene. Vel overstøtt søttende til deg:-)

mariann sa...

Sååå utrolig deilig det så ut. Nå gleder jeg meg virkelig til badetemperaturen tar seg opp i disse breddegrader også. Og hvor ble det av magen din??? Du ser jo så flott ut da. Min mage blir nok ikke vist offentlig før det er en ny baby der inne sånn som det ser ut nå... virker som kroppen min tviholder på de siste 7 kiloene... :-(

Anonym sa...

wow - jammen sa jeg viking - jeg har blitt mere og mere kresen på temperaturen på vannet - eller det er vel mangel på en berg å hoppe fra at jeg har problmer med å komme meg utti før det er sååå varmt at jeg bare må. Jeg reiser til Norge den 24 juni Heidi - så får vi skvisa det mellom dine besøk og det hadde det vært kjempe koselig!!
Foresten - hørt om Norge i verden - et forum for oss som bor i utlandet???

Vigdis sa...

Åååh! Sommer sommer sommer... SKulle så gjerne hatt sommer jeg og nå! Men neida, Vigdis har pakket kofferten reist til Vadsø ei uke med prinsessa. Og mai er ikke den beste måneden her! Men så er det det med besteforeldre og det "ferskeste" barnebarnet... De må nesten få bli kjent med henne de og ;)

Bine sa...

Åh, så herlig da! Skulle gjerne hatt en strand jeg og nå.
Ja, det var utrolig flott at hele norge hadde sånn flaks med årets 17.mai været. Hele dagen blir så mye bedre med strålende sol ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails