torsdag 14. mai 2009

Postnatal trening og damer som gjoer rare ting med vaginaen...
I dag har jeg vaert paa foerste postnatal-treningstime hos Kaisa paa Fitness Integral! Kjempegoy aa endelig komme igang! Det var endel andre mamas der ogsaa med sine smaa vidunder:)
Vi fikk alle fortalt litt fra foedsel foer vi startet slik at Kaisa skulle kjenne til vaare bakgrunner litt bedre. Dessuten er det alltid kjekt aa dele slike erfaringer med andre som GJERNE vil hoere!
Jeg var visst den eneste som hadde foedt naturlig. Selv om alle fortalte at de hadde hatt en naturlig foedsel mente de altsaa vaginal foedsel med epidural... Her er det saa vanlig aa faa epidural at det ansees som "naturlig"! Litt underlig for meg...
Men uansett; vi har oevd paa puste og knipeoevelser hovedsaklig og faatt med oss skjema hjem! Saa naa skal det gjoeres "lekser" hjemme. Og noteres paa skjema hver gang:) Vi tok ogsaa bilder, saa det skal bli spennende aa se resultatet etter endte 7 uker.
Dette er IKKE trening for aa miste kilo, men kun for aa stramme opp muskulatur og jobbe med holdning.
Ekstra kilo faar man selv jobbe med paa egen haand!
I gaar kraalte jeg 1000 meter saa der har jeg jo allerede gjort en innsats jeg er fornoyd med:)

Etter trening fikk jeg tatt en kaffe med Kaisa som hadde en time ledig! Det var godt:) Jeg fikk hoere mange absurde historier fra Tailand hvor hun har vaert paa kurs i to uker. De hadde vaert paa et saakalt pingpon-show (aldri hoert om foer...) og det var helt crazy... Damer som dro alt mulig rart ut av vaginaen... Smaa skilpadder, en fugl, aaler, baller, en flaske... herregud, denne verden er jo helt SYK jo. Og jeg skulle da kalle dette dyremishandling????
Dessuten roykte de med vaginaen og "skoyt" ut smaa baller... Herregud, jeg ler meg ihjel:)
Kaisa hadde saaklart IKKE betalt for denne underholdning dersom hun hadde visst hva det var! Noen som har hoert om liknende historier fra Tailand???
Selv har jeg vaert paa Koh Samui og der var det veldig poppis med transe-show... Menn med kjoennsoperasjon som valset rundt paa scenen med oelmage, store silikonpupper og med mannetiss...Jeg maa le naar jeg tenker tilbake paa det:)
Husker dere jenter?

Her er Marcus i gaar morges! En stolt storebror som hjelper lillegull med smukken:)

2 kommentarer:

mariann sa...

Grattis med start av trenings for deg også :-) Jeg var på barselyoga idag og det var helt fantastisk. Supersøt og dyktig instruktør (=alfa&omega) og en Emilie som bare koste seg og lot mammaen virkelig få konsentrert seg om treningen.... Så synd at neste torsdag er kristi himmelfart så da er det ikke noen time :-(. Nå er det 17.mai forberedelser som gjelder. Blir Plantasjen for å fikse blomster senere idag, spent på hva vi kommer hjem med.... KLEM

Vigdis sa...

Trening er alltid godt! Her har jeg gått på pilates for mødre med baby. babyene har bare vært med og ikke egentlig hatt noen rolle. men artig å treffe de andre likevel! i går var dessverre siste time, så nå må jeg finne på noe annet. kanskje kjøpe en dvd med øvelser, så jeg kan trene hjemme? prinsessa er jo kokfornøyd når jeg er på gulvet sammen med henne. i går på trening var hun helt paralysert der hun lå. haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails