mandag 11. mai 2009

Bilder fra min barndom!

80-tallet var hardt paa endel maater. Jeg maatte gaa med "klovnebukser" av denne typen og puffermer... Det var IKKE populaert og kunne fremkalle sure miner a là den paa bildet...!
Jeg og lillebror koser med en eller annen geit et eller annet sted:) Vi er like blonde alle 3!
Du store kineser! Naa har jeg sett en BLOND kineser;) Jeg paa fanget til min kjaereste bestemor!
I hagen til besta. Her spankulerte det ofte elger forbi... Moro aa se fra kjoekkenvinduet, ikke fullt saa moro aa moete ansikt til ansikt naar man skulle hente inn klaerne fra klesstativet....
Meg og mutten har teselskap! Jeg har nettopp faatt en lillebror og syns livet er vanskelig... Min mamma skal plutselig deles i 2 (eller 3, pappa maa jo faa en bit han ogsaa...). Hun er akkurat som en kake. Da hjelper det at jeg faar ha mamma i fred en stakket stund og vi koser oss med en kopp liksom-te!
Mamma, fins den kjolen ennaa? Den er nyyyydelig:) Spesielt paa deg!
Sjekk hvordan 70-tallet "lyser" i bakgrunnen, hehe!
Miss Conehead...! Er det mulig aa se slik ut etter bare aa drikke melk...? Heldigvis kan man le av det meste i ettetid, men jeg kan si at det var ikke det spor morsomt aa se slik ut;)
Man skal tidlig kroekes! Ingen blir vel overrasket over at jeg faktisk begynte aa spille piano da jeg var 9. Jeg fulgte i min fars fotspor til jeg ble 14... Da ble 1/2-times pianospilling hver dag byttet ut med 1/2-times loeping etter guttene:)

I Nordland hos mine besteforeldre en sommer paa 80-tallet! Var alltid saa kjekt aa komme hit. Hver sommer tilbrakte vi 3-4 uker her. Stor hage og aaker aa loepe i, nydelige sandtstrender, ferske jordbaer fra hagen hver dag til dessert, verdens snilleste besteforeldre som gjorde alt for oss... Fantes ikke maken til oppofrende bestemor. Desverre er de begge doede naa. De er savnet...
Det glade aar 1977! En stor jente blir foedt paa Ullevaal sykehus den 21.september! 4,560 kg og den stoerste ungen paa foeden...Jordmor utbryter at "dette var noe aa holde i ja" og mine foreldre er stolte over sin sumobryter:). All aere til mamma som klarte aa faa meg ut helt naturlig!

(Sorry litt surr i rekkefoelgen her, men de ble scannet slik og jeg fikk ikke til aa flytte om paa dem... Men saa er jeg ikke noe teknisk vidunder heller...)

Ha en straalende dag alle sammen!

4 kommentarer:

mariann sa...

Så utrolig koselig med disse bildene... Oj, var du så stor da du kom til verden, det hadde jeg ikke trodd, så lita som du er nå :-) Ser trekk fra deg som baby hos Adria nå!! Jeg har bedt mamma ta med mitt album neste gang vi møtes, skanneren min har tatt kvelden, så jeg må gjøre det hos svigers :-) Var det i Oslo dere bodde da du ble født??

Vigdis sa...

Så artig med gamle bilder! Kan jeg spørre hvor i Nordland dere brukte å feriere? Spennende å lese andre mammablogger, synes jeg. Har lagt deg til på listen ogver blogger jeg leser :)

Thessa sa...

Hoho klovnebuksene rocker!!!
Jeg blir seriøst flau når jeg ser hva Mamma presterte å kle oss ungene med på 80-tallet. Ikke minst hvordan alle møblene ser ut som om de er dyppet i kloakken. Motefarger er én ting, men noen farger er bare stygge uansett:)

Lindmussen er meg.. sa...

Digger klovnebuksene dine på det ene bildet!! Min mamma er sydame så jeg gikk i skreddersydde drakter med vest, bukse og dressjakke på skolen - og alt jeg ville ha var olabukser som alle de andre!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails