søndag 24. mai 2009

Vaar weekend!

Det har vaert en begivenhetsrik helg med 69 aars dagen til svigermor paa fredag! Jeg hadde lovet aa lage samme bloetkake som jeg lagde paa 17.mai som ble saa god:) Hadde tenkt aa bare lage én, men da jeg regnet over hvor mange vi kom til aa bli, nemlig 10 stykker, ble det til at jeg lagde to... Og i tillegg hadde svigermor disket opp med sin spesialkake, saa vi hadde NOK kaker kan jeg si!
Det ble foerst tapas med litt gode oster, skinke, spansk potetomelett og annet! Og god drikke i glasset. Til kakene ble det skaalt i god Cava!! Vi dro til med den norske bursdagssangen og jeg maatte saaklart vaere forsanger... Mamma og pappa husket ikke teksten helt klart saa det ble litt lesing paa leppene!


Meg og Adrià koser oss i sofaen! Jeg har paa meg den nye H&M kjolen jeg fikk av mamma da vi var paa Espai Gironès! Veldig komfortabel og den gir plass til masse kaker!
Verdens beste gutter og broedre!
I gaar ble det tur til Pyreneéne! Landsbyen vi dro til heter Espinevell og er en skikkelig idyllisk, liten landsby oppi fjellet. Alt i stein! Helt autentiske gamle hus med nydelige blomster i hagene. Det er ikke mange hus her, kanskje bare et tjuetalls... Men som de fleste andre landsbyer hadde ogsaa denne en liten koselig kafé hvor vi nytte godt av sandys (oel blandet 50-50 med fanta lemon), chips, is, kaffe, deilige oliven og annet. Saa digg aa bare sitte der og nyte den fantastiske utsikten mot Costabona (et av de foerste og minste fjellene i Pyreneéne paa 2600 m med snoekledd topp... Dit bare SKAL vi en dag jeg og Salva uten unger!

Paa kafeen!

En superbratt bakke! Vi gikk opp gjennom landsbyen og begynte saavidt paa en fjellsti. Fra dette punkt var det ca 20 minutter til Frankrike. Min svigerfar gikk til grensen og slo lens i Frankrike! Hehe! Deretter hadde vi piknik under et tre! Selv om det var en litt disig dag kom vi alle hjem med roede nakker og armer... Solen er knallsterk i dette landet, at man aldri laerer da...?

Naa har akkurat bestemor og bestefar dratt til Barelona... Der skal de tilbringe den siste dagen av ferien. Det var et trist og taarevaatt avskjed... Huff, det kan jo bli en stund til neste gang.
Vi har kost oss masse og det har vaert luksus aa kunne snakke saa mye norsk igjen! Og ikke minst har vi ledd masse! Marcus gaar rundt her naa og spoer etter dem... Ikke saa lett aa forstaa at de denne gangen skulle reise hjem og ikke bare ut og handle eller gaa tur.

I dag blir det litt fiks her hjemme... Vaskemmaskinen gaar ikke da det er noe tull med kabelen og stoepselet saa der maa det ringes etter elektriker. Min far som er litt av en handyman mente det var best i dette tilfellet.

Har dere hatt en fin helg???

4 kommentarer:

mariann sa...

Hei på deg på en søndag!!
Så fin kjolen var. Og den utflukten deres så bare så koselig ut. Så deilig å ha så mange koselige steder å reise på tur til.
Her er det en litt slapp start på søndagen. K hadde kamerater på grillings igår, og jeg ble litt revet med... er jo så koselig med besøk, og var ikke i seng før 2, og da skulle E ha mat og så har jeg sovet litt urolig... MEN det var jo verdt det. Litt senere reiser vi til moren min i Drammen... Ønsker dere en deilig søndag...KLEM

mariann sa...

Som du da sikkert skjønner, dåpen er om 1 uke :-) Så meldingen fra deg etter at jeg hadde skrevet hos deg..

Vigdis sa...

Hei!
Takk for hyggelig hilsen. Er i Vadsø enda, og har det bra. Prinsessa begynner å bli litt uroligere på dagene, lurer på om hun kanskje savner pappan sin. Reiser hjem i morgen. Først en time med fly, så fire timer i bil. Har laget noen babykort, men de jeg lager er stort sett veldig enkle. Kan legge ut noen bilder når jeg kommer hjem. Har faktisk vært på babybesøk her oppe, ei venninne fikk baby for litt over en uke siden. Så koselig!
Kjolen din var kjempefin, og ser ut til at dere har hatt fantastiske dager med familien. Kjenner at jeg er veeeldig klar for å reise hjem til 16-17 grader. Her er det fem grader og regn i dag...

Lindmussen er meg.. sa...

Heisan!
Å så mange flotte bilder. Lekker kjole!!! Adrià har jo også blitt stor allerede. Trodde det bare var min Theo som hadde skyti fart på grunn av pappaen som måler 1,99 - men det ser ut til å være helt normalt når jeg titter på de andre som også er rundt 10 uker. Oj kan du tro de er blitt så store!! Jeg vil også bare bremse tiden og kose med den bittelille babyen med de bittesmåe hendene og knøttesmåe tærne... Plutselig er de jo digre guttehender og stoore tottelotter! Litt vemodig trist. Med Jonathan var jo alle aldre spennende og morsomt han ble større - men nå er det bare vemodig siden dette antageligvis er siste gang jeg har en liten baby i huset. Vi har sånn halveise satt punktum ved to... Ellers blir det i så fall en overraskende attpåklatt....

Ha en fin kveld! Det er så koselig å følge med i livet ditt. Håper elektrikeren klarer å fikse problemet - og at det ikke blir manana manana...(den krøllen over n'en skulle vært her..)

Besos y Abrazos de Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails