torsdag 28. mai 2009

Trening, BitterKas og go' boken!I dag var det igjen trening med Kaisa! Hun gir seg ikke med aa "mase" paa oss hvor viktig det er at vi trener hjemme paa disse knipeoevelsene for aa styrke coremuskelen. Det fins visst ingen unnskyldning i hele verden som er god nok til hvorfor vi ikke gjoer "leksene" vaare...!
Saa jeg har da vaert litt flinkere i det siste og fikk tom smilefjes paa arket hvor jeg noterer hva jeg har gjort hjemme:)
Jeg foelte meg SAA flink og gikk rett til Plaça etterpaa og bestilte meg en BitterKas og dro frem godboken "Vindens skygge" som jeg har lest foer, men som jeg ikke skulle trodd jeg hadde lest, for jeg husker jo ikke en dritt... Snakk om teflonhjerne...! Nothing sticks.
Koste meg under en parasol mens A laa i vognen og pludret for seg selv. Det var min lille pust i bakken i dag. Da jeg ikke er spesielt flink aa legge meg for aa hvile er saann pauser som dette veldig velkomne.
Naa skal vi spise fisk til lunch og saa blir det barnehage og jeg fikk plutselig lyst aa bake boller med M. Vi faar se. Mitt nye mantra er aa vaere litt mer lat, men det er jammen ikke lett, nei!

4 kommentarer:

susan`s side sa...

Det er helt greit å le av babe i sin nye "genser", jeg lo nesten så jeg gråt når jeg så han etter jeg kom hjem fra jobb.
Den lille pausen din i dag så skikkelig deilig ut.

Vigdis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Vigdis sa...

Det der så deilig ut ja! Vindens skygge leste jeg for noen år siden, og leste "oppfølgeren" i vinter mens prinsessa enda tok seg goood tid til måltidene. Men må innrømme at det ser bedre ut å lese på Placa enn i en sofa i Norge i januar.

I dag har bestemor passet prinsessa, og jeg har vært på bytur alene. Får se om eg legger ut bilder av resultatet :)

mariann sa...

Tusen takk for mammapoeng og energiklem.... det hjelper masse. Sender det rett tilbake til deg.

Nå blir det date med Camilla Läckbergboka mi tenker jeg... søtnosen sover (endelig....)

Nattis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails