søndag 3. mai 2009

Piknik!

En fin og varm dag innbyr til piknik! Skogen er tom for mennesker og fuglene oensker oss velkommen med sin sang. Det er sommer i luften og 10 glade mennesker finner en lun gressflekk i skyggen, brer ut matter, tar frem piknikkurven med plasttallerkner, krus, bestikk og masse herlig mat...
Foer maten praktiseres litt yoga (!), det gaas paa oppdagelsesferd i skogen med barna, stillheten nytes, inntrykk absorberes...

Herlig salat "niçoise" som Bea hadde laget! Den var faktisk utrolig god. Jeg er vanligvis litt skeptisk mot aa spise ansjoser (juleluncher med egg og ansjos er ikke helt min greie...), men kuttet opp i smaabiter og blandet med masse annet godt satte det en god salt spiss paa salaten. Salat "niçoise" bestaar av blant annet salat, kokte poteter, egg, ansjoser og tomater. Og metter litt mer enn en vanlig groenn salat.



Pappa og Adrià... Saa fine gutter!
Jeg og Marcus! En liten rakkar som knapt kan sitte stille om dagen. Han er hele tiden paa farten og sier mye: "mama, mira,mira" (mamma, se!) og peker paa ting og tang og skal forklare. Naa gaar det ogsaa mye i "mamma, se hva jeg gjoer!", og saa gjoer han et eller annet rart saa jeg bare maa le:)

Dagens hoydepunkt...! Kake med 3 lag sjokolade! Ojojjojoj saa godt!
Hvorfor maa det finnes saa gode saker??
Den daarlige samvittigheten vokste for hver skje som forsvant inn i gapet... Men saa kom heldigvis svigermor med dagens preken om at det er jo ikke saa ofte vi spiser kake, og at vi dessuten hadde spist salat og kylling saa litt kake kunne jo ikke skade... Da foelte alle seg litt bedre og vi spiste litt til!
Hatt en fin soendag der ute???

1 kommentar:

NestenPerfekt sa...

Den kaka såg supergod ut!
Klart man fortjena det av og til... finnes alltid en god grunn :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails